آشپزی

طرز تهیه ساندویچ مرغ و پنیر با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه ساندویچ مرغ و پنیر را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه ساندویچ مرغ و پنیر

ساندویچ مرغ و پنیر یکی از انواع غذاهای ساده و لذیذ است که با دستور پخت های مختلف می توان آن را تهیه کرد. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ساندویچ مرغ و پنیر به ادامه مطلب بروید. و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

مواد لازم برای 2 نفر
سینه مرغ 200 گرم
قارچ 5 تکه
پیاز 1 قطعه
گوجه فرنگی 1 قطعه
پنیر خامه ای 1 قاشق غذاخوری
کره کافی
پودر سیر، فلفل سیاه و پودر پیاز کافی
نمک و فلفل و زردچوبه کافی
نان لواش ماشینی 2 عدد

طرز تهیه ساندویچ مرغ و پنیر

مرحله اول

برای تهیه یک ساندویچ خوشمزه با مرغ و پنیر در ابتدای کار سینه مرغ را به مکعب های مساوی برش می دهیم سپس تابه مناسبی را روی حرارت ملایم قرار می دهیم. سپس کمی روغن مایع به تابه اضافه می کنیم.

مرحله دوم

حالا مقداری نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پودر سیر، پودر فلفل سیاه و پودر پیاز را به سینه مرغ اضافه کنید و تفت دهید تا سینه مرغ کاملا پخته و سرخ شود. سپس پیاز را خلال می کنیم.

سطح سوم

در این مرحله یک تابه جداگانه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و کره را به همراه پیاز خرد شده به تابه اضافه می کنیم سپس تفت می دهیم تا پیاز روشن شود و کاراملی شود. سپس قارچ را برش می دهیم و به ماهیتابه اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

حالا تفت دادن را ادامه می دهیم تا قارچ ها نرم و سرخ شوند سپس تابه را از روی حرارت برداشته و پنیر خامه ای را اضافه می کنیم. سپس مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید تا پنیر خامه ای به حالت ترد درآید.

مرحله پنجم

در این مرحله گوجه ها را به دلخواه برش می دهیم سپس نان پیتا را روی سطح کار گذاشته و نیمی از سینه مرغ را روی نان می گذاریم. سپس مقداری از مخلوط گوجه فرنگی و پنیر را روی سینه مرغ بریزید.

مرحله ششم

حالا یک لقمه از نان بردارید و به همین ترتیب یک ساندویچ دیگر درست کنید. در مرحله بعد یک تابه گریل را روی حرارت متوسط ​​قرار می دهیم سپس ساندویچ ها را داخل تابه قرار می دهیم و یک جسم سنگین را روی ساندویچ ها قرار می دهیم.

مرحله هفتم

وقتی یک طرف ساندویچ ها سرخ شد، آن ها را برگردانید تا طرف دیگر هم قهوه ای شود، سپس آن ها را از تابه خارج کنید. سپس ساندویچ مرغ را با سیب زمینی سرخ کرده و سس به انتخاب شما سرو می کنیم. نوش جان.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا