آشپزی

طرز تهیه ساندویچ چیکن تندوری +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه ساندویچ مرغ تنوری

ساندویچ مرغ تنوری یکی از ساندویچ های بین المللی خوشمزه است که در دستور پخت های مختلف درست می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ساندویچ مرغ تنوری را در ادامه مطلب مشاهده کنید. سرگرمی روز همراه باشید

مواد لازم برای خمیر
آرد سفید 2 لیوان
آرد گندم 1 فنجان
نمک 1 قاشق چایخوری
روغن حیوانی یا مایع 2 قاشق غذاخوری
اب کافی
اصول ساندویچ
سینه مرغ 400 گرم
ماست 1 فنجان
پیاز 1 عدد وسط
فلفل 1 عدد وسط
چاشنی تنوری 2 قاشق غذاخوری
نمک، پاپریکا و زردچوبه هر کدام 1 قاشق چایخوری
روغن و روغن مایع کافی
مواد لازم برای سس
سس مایونز 1 فنجان
سس گوجه ½ فنجان
سس فلفل 2 قاشق غذاخوری
سس سویا 2 قاشق غذاخوری
فلفل ¼ قاشق چایخوری
نمک و فلفل قرمز ½ قاشق چایخوری از هر کدام

طرز تهیه ساندویچ مرغ تنوری

مرحله اول

برای تهیه ساندویچ خوشمزه با مرغ تنوری خمیر را در ابتدای کار آماده می کنیم. برای این کار آرد سفید را به همراه آرد گندم و نمک الک کرده سپس در ظرف مناسبی الک کرده و کره مایع را به آن اضافه کنید.

مرحله دوم

سپس آب را به صورت کنترل شده به کاسه اضافه کرده و خوب ورز می دهیم تا خمیر نرم و یکدستی به دست آید که به دست نچسبد. حالا روی خمیر را با کیسه فریزر یا سلفون بپوشانید و 30 دقیقه استراحت دهید.

سطح سوم

سپس سینه مرغ را به صورت نوارهای نازک برش دهید و کنار بگذارید. حالا چاشنی تنوری را به همراه نمک و فلفل قرمز و زردچوبه به ماست اضافه می کنیم سپس خوب هم می زنیم تا مواد با هم ترکیب و یکدست شوند.

مرحله چزم

در این مرحله برش های سینه مرغ را به کاسه ماست اضافه کنید و ماساژ دهید تا ادویه ها جذب مرغ شوند. حالا در ظرف را بپوشانید و سینه های مرغ را به مدت یک ساعت در یخچال استراحت دهید.

مرحله پنجم

حالا پیاز و فلفل را ورقه های نازک برش دهید سپس تابه مناسبی را روی حرارت ملایم قرار دهید. سپس پیاز و فلفل را به تابه اضافه کنید و کمی تفت دهید تا سبک و نرم شوند.

مرحله ششم

در مرحله بعد فیله های مرغ را به ماهیتابه اضافه کنید و سپس مقداری کره و روغن به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا کاملا پخته و سرخ شوند. حالا سس را با ریختن سس مایونز و سس کچاپ در ظرف مناسبی آماده می کنیم.

مرحله هفتم

حالا سس چیلی را به همراه سس سویا، فلفل سیاه، نمک و پاپریکا به کاسه اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد یکدست و یکدست شوند.

مرحله هشتم

حالا به کمک وردنه خمیر را نازک باز می کنیم سپس تابه ای با پوشش نچسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم. سپس خمیر باز شده را بدون روغن در تابه می گذاریم و دو طرف آن را کاملا تفت می دهیم.

مرحله نهم

وقتی نان ها کاملاً پخته شدند، آنها را از ماهیتابه خارج کرده، مخلوط سس را روی آنها بمالید و سینه های مرغ را به همراه فلفل و پیاز روی آنها قرار دهید. حالا ساندویچ را رول می کنیم.

مرحله دهم

سپس ساندویچ ها را در تابه گریل بریزید و اجازه دهید دو طرف ساندویچ ها برشته شوند. در آخر ساندویچ ها را در ظرف دلخواه می چینیم سپس با سس دلخواه سرو می کنیم. نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا