آشپزی

طرز تهیه سس انبه +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه سس انبه

سس انبه یکی از سس های بین المللی خوشمزه ای است که معمولا برای تهیه ساندویچ از آن استفاده می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سس انبه برای سرگرمی روز همراه باشید

مواد لازم برای سس انبه
انبه 2 عدد
فلفل قرمز 5 تکه
پیاز 1 عدد وسط
زنجبیل 1 بند انگشت
عسل یا شکر 3 قاشق غذاخوری
نمک ⅓ قاشق چایخوری
پودر فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری
سیر 2 قرص
سرکه سیب ⅔ فنجان

طرز تهیه سس انبه

مرحله اول

برای تهیه سس انبه تند و خوشمزه ابتدا پیاز را پوست بگیرید سپس بشویید و درشت خرد کنید. سپس پوست زنجبیل را جدا می کنیم و به قطعات ریز خرد می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله انبه را خوب می شوییم سپس پوست آن را جدا می کنیم و به قطعات متوسط ​​برش می دهیم. سپس فلفل قرمز را از وسط نصف کرده و دانه ها را جدا کرده و به قطعات متوسط ​​برش می دهیم.

سطح سوم

در این مرحله یک تابه مناسب را روی حرارت ملایم قرار می دهیم سپس کمی روغن اضافه می کنیم. سپس بلافاصله پیاز و زنجبیل را به همراه فلفل قرمز به ماهیتابه اضافه کنید سپس تفت دهید تا مواد نرم شوند.

مرحله چهارم

در این مرحله دو حبه سیر را خرد یا رنده می کنیم و به مواد داخل تابه اضافه می کنیم سپس کمی تفت می دهیم و انبه ها را به تابه اضافه می کنیم. سپس پخت را ادامه می دهیم تا مواد خوب نرم و یکدست شوند.

مرحله پنجم

حالا پودر فلفل قرمز، عسل یا شکر، سرکه سیب و نمک را به تابه اضافه می کنیم، سپس با کمک لیسک یا قاشق چوبی مواد را خوب هم می زنیم تا یکدست و یکدست شوند. بعد از 20 تا 15 دقیقه مواد را داخل غذاساز بریزید.

مرحله ششم

در این مرحله با سرعت بالای غذاساز مواد را کاملا مخلوط می کنیم، وقتی بافت سس نرم و یکدست شد آن را از غذاساز خارج می کنیم. سپس ظرف شیشه ای مورد نظر را با دستمال کاملا خشک می کنیم.

مرحله هفتم

در نهایت سس انبه را در ظرفی که در نظر گرفته شده بریزید سپس درب آن را محکم ببندید. می توانید سس انبه را به مدت 1 تا 2 هفته در یخچال نگهداری کنید. انواع ساندویچ، فلافل و برگر با این سس تهیه می شود. نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا