آشپزی

طرز تهیه سوسیس مرغ با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه سوسیس مرغ را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه سوسیس مرغ

سوسیس مرغ یکی از انواع محصولات مرغوب خوشمزه و پرطرفدار است که با طعم های مختلف تهیه می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه سوسیس مرغ برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

مواد لازم برای سوسیس مرغ
طبل 500 گرم
یک تخم مرغ 1 قطعه
آرد گندم 2 قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت 1 قاشق غذاخوری
شیر خشک (اختیاری) 1 قاشق غذاخوری
یخ خرد شده ¼ فنجان
سیر 3 قرص
روغن مایع یا زیتون ¼ فنجان
ادویه برای سوسیس
نمک 1 قاشق غذاخوری
فلفل ½ قاشق چایخوری
فلفل قرمز ¼ قاشق چایخوری
فلفل قرمز 1 قاشق غذاخوری
پودر تخم گشنیز ¼ قاشق چایخوری
پودر آویشن ½ قاشق چایخوری
پودر دارچین ⅛ قاشق چایخوری
پودر زنجبیل ¼ قاشق چایخوری

طرز تهیه سوسیس مرغ

مرحله اول

برای تهیه سوسیس مرغ خوشمزه و ساده ابتدا پای مرغ را ریز خرد می کنیم سپس همراه با حبه های سیر در چرخ گوشت قرار می دهیم و چرخ می کنیم سپس مواد را 2 بار در چرخ گوشت می ریزیم و چرخ می کنیم. از نو.

مرحله دوم

حالا مرغ چرخ کرده را داخل غذاساز بریزید، سپس روغن را اضافه کنید و 5 دقیقه هم بزنید. سپس تخم مرغ، فلفل سیاه، پاپریکا، پاپریکا، پودر تخم گشنیز، پودر آویشن، پودر دارچین، پودر زنجبیل و نمک را اضافه می کنیم.

سطح سوم

در این مرحله مخلوط مرغ را 2 دقیقه دیگر هم می زنیم تا مواد به صورت خمیر درآیند. بعد چند تکه یخ داخل غذاساز میریزیم تا مرغ ریز نشه و آرد گندم و نشاسته ذرت و پودر شیر رو با هم مخلوط میکنیم.

مرحله چهارم

حالا مخلوط آرد و نشاسته ذرت را به غذاساز اضافه کنید سپس خوب هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند. توجه داشته باشید که هرچه بیشتر مخلوط سوسیس را هم بزنید، مواد چسبنده و سوسیس بهتر می شود.

مرحله پنجم

در این مرحله دوباره مواد را با هم مخلوط می کنیم تا مواد خمیری و خیلی چسبنده شوند. سپس مواد سوسیس را در یک قیف یکبار مصرف یا قیف پارچه ای بریزید. سپس انتهای درب مخصوص سوسیس و کالباس را با نخ محکم می بندیم تا مواد نریزد.

مرحله ششم

حالا سس سوسیس را با قیف داخل درب کالباس تزریق می کنیم. سپس با سوزن 2 تا 3 سوراخ در انتهای درب آن ایجاد می کنیم تا هوای اضافی بین مایه سوسیس گرفته شود سپس با دست مایه سوسیس را به جلو فشار می دهیم تا هوای باقی مانده خارج شود.

مرحله هفتم

در این مرحله سوسیس را به اندازه دلخواه می پیچیم سپس قسمت های پیچ خورده را با نخ محکم می بندیم. بعد یک قابلمه را تا نیمه از آب پر می کنیم و روی اجاق می گذاریم تا بجوشد. سپس یک سه پایه یا حلقه داخل قابلمه قرار می دهیم.

مرحله هشتم

حالا سوسیس را در آبکش می گذاریم سپس آبکش را روی حلقه یا سه پایه می گذاریم. سپس درب قابلمه را می بندیم و اجازه می دهیم سوسیس ها به مدت ۱ ساعت دم بکشد. توجه داشته باشید که سوسیس ها به هیچ وجه نباید با آب تماس داشته باشند.

مرحله نهم

بعد از 1 ساعت سوسیس را از آبکش خارج کرده و بلافاصله اجازه دهید 15 دقیقه در ظرف آب و یخ بماند. سپس سوسیس ها را از آب در می آوریم و به مدت 24 ساعت در یخچال می گذاریم.

مرحله دهم

در آخر سوسیس ها را از یخچال بیرون می آوریم سپس به صورت گرد برش می دهیم. در آخر این سوسیس خوشمزه را با نان ساندویچی و ترشی و گوجه فرنگی برای عزیزان سرو کنید. نوش جان.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا