آشپزی

طرز تهیه سوفله اسفناج +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه سوفله اسفناج

سوفله اسفناج یکی از پیش‌غذاهای سبک و خوشمزه بین‌المللی است که می‌توان آن را با دستور پخت‌های مختلف تهیه کرد تا آموزش کامل مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه سوفله اسفناج برای سرگرمی روز همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
اسفناج 250 گرم
یک تخم مرغ 2 عدد
پیاز ½ پیاز
بولونیا 1 لیوان و نیم
سینه مرغ 200 گرم
پیتزا با پنیر کافی
نمک و فلفل کافی
مواد لازم برای سس را اضافه کنید
کره 50 گرم
شیر نر 1 فنجان
ارد 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه سوفله اسفناج

مرحله اول

برای تهیه سوفله اسفناج خوشمزه ابتدا اسفناج را بشویید سپس در آبکش بگذارید تا آب اضافی آن کاملا گرفته شود. سپس اسفناج ها را روی تخته گوشت چیده و ریز خرد می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله یک قابلمه مناسب انتخاب می کنیم سپس سینه مرغ را به همراه پیاز داخل آن قرار می دهیم. سپس آب بریزید تا روی مرغ را بپوشاند و به مدت 1 ساعت روی حرارت ملایم قرار دهید تا مرغ بپزد.

سطح سوم

در این مرحله تابه مناسبی را انتخاب می کنیم سپس روی حرارت ملایم قرار می دهیم و اسفناج خرد شده را داخل آن می ریزیم. سپس اسفناج را سرخ می کنیم تا آب اضافی آن کاملا تبخیر شود.

مرحله چهارم

حالا که اسفناج ها کاملا عوض شده روغن مایع را به تابه اضافه می کنیم و بعد از آن اسفناج ها کمی تفت داده می شود. سپس اسفناج ها را از روی حرارت برمی داریم و می گذاریم کاملا خنک شود.

مرحله پنجم

در این مرحله سس بشامل را آماده می کنیم. ابتدا قابلمه مناسبی را روی حرارت ملایم قرار می دهیم سپس کره را اضافه می کنیم و می گذاریم کاملا آب شود. سپس آرد را به کره اضافه کنید.

مرحله ششم

حالا آرد را تفت می دهیم تا بوی خامی آن از بین برود. سپس شیر را کم کم به آرد اضافه کنید و مدام هم بزنید تا آرد گلوله نشود. بعد وقتی سس بشامل به غلظت رسید از روی حرارت برمیداریم.

مرحله هفتم

در این مرحله که اسفناج کاملا خنک شد، تخم مرغ را به همراه مقدار کمی بشامل اضافه می کنیم. سپس خوب هم بزنید تا مواد مخلوط و یکدست شوند. سپس پیاز را پوست می گیریم.

مرحله هشتم

حالا پیاز را ریز رنده کنید و به مخلوط اسفناج اضافه کنید. سپس بعد از 1 ساعت سینه های مرغ را از قابلمه خارج کرده و در آبکش می گذاریم تا خنک شود و آب اضافی آن گرفته شود.

مرحله نهم

در این مرحله درب سوسیس را برمی داریم سپس آن را ریز خرد می کنیم و به همراه نمک و فلفل به مخلوط اسفناج اضافه می کنیم. سپس سینه مرغ را به قطعات کوچک برش می دهیم.

مرحله دهم

حالا تکه های سینه مرغ را به مخلوط اسفناج اضافه کنید سپس مواد را خوب هم بزنید تا مخلوط و یکدست شوند. پس از آن ظرف مناسبی را انتخاب می کنیم و کف آن را با کمی روغن آغشته می کنیم.

مرحله یازدهم

در این مرحله مقداری از بشامل را کف ظرف می ریزیم و با قلم مو سس را کف ظرف پخش می کنیم. حالا فر را با دمای 250 درجه سانتیگراد روشن میکنیم سپس میگذاریم فر کاملا گرم شود.

مرحله دوازدهم

حالا مخلوط اسفناج را داخل ظرف بریزید و با پشت قاشق مخلوط اسفناج را به طور یکنواخت در ظرف پخش کنید تا کف ظرف را کاملا بپوشاند. سپس سس بشامل را روی مخلوط اسفناج بمالید.

مرحله سیزدهم

در این محله، بشامل را با پشت قاشق روی مخلوط اسفناج بمالید تا تمام سطح اسفناج را بپوشاند. سپس سطح سس بشامل را کاملا با پنیر پیتزا می پوشانیم سپس مقداری آب روی آن می پاشیم.

مرحله چهاردهم

حالا ظرف را در طبقه وسط فر قرار می دهیم سپس به مدت 25-30 دقیقه در فر می گذاریم تا پخته شود و پنیر روی آن طلایی و طرح دار شود. سپس بعد از این مدت سوفله اسفناج را از فر خارج می کنیم.

مرحله پانزدهم

در آخر اجازه دهید سوفله اسفناج کاملا خنک شود سپس با چاقو به اندازه های دلخواه برش دهید و در ظرف مورد نظر بریزید. در پایان این سوفله خوشمزه را با سس دلخواهتان سرو می کنیم. نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا