آشپزی

طرز تهیه سوفله کیک کاستلا +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه سوفله کیک کاستلا

کیک سوفله کاستلا یکی از کیک های خوشمزه و لذیذی است که خیلی راحت و سریع به روش های مختلف تهیه می شود.این کیک خوشمزه و ساده بافتی سبک، پف دار، نرم دارد و برای پذیرایی و مهمانی ها بسیار مناسب است. برای معرفی کامل و گام به گام طرز تهیه سوفله کیک کاستلا برای سرگرمی روز همراه باشید

مواد لازم سوفله کیک کاستلا
ارد 60 گرم
شیر نر 65 گرم
قند 65 گرم
کره 65 گرم
تخم مرغ متوسط 4 عدد
وانیل نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه سوفله کیک کاستلا

مرحله اول

برای تهیه سوفله کیک کاستلا ابتدا یک قابلمه کوچک را تا نیمه از آب پر کنید و روی حرارت متوسط ​​قرار دهید تا بجوشد سپس یک کاسه ضد حرارت مناسب را روی قابلمه آب در حال جوش قرار دهید، توجه داشته باشید که آب در حال جوش داخل قابلمه نباید به ته دیگ برسد. از کاسه

مرحله دوم

سپس مقداری شیر را در ظرف بریزید و سپس کره را به آن اضافه کنید و مدام هم بزنید تا کره آب شود و کاملا با شیر مخلوط شود سپس ظرف را از روی حرارت بردارید و سپس آرد را در ظرف دیگری الک کنید تا بافت آن سبک شود. .

سطح سوم

سپس آرد را روی مخلوط شیر و کره الک کرده و با همزن دستی هم میزنیم تا کاملا یکدست شود و گلوله های آردی در مخلوط نباشد سپس تخم مرغ ها را با همزن بزنید و سفیده ها و زرده ها را جدا کرده و به دو قسمت تقسیم کنید در ظرفی جداگانه بریزید.

مرحله چهارم

زرده های تخم مرغ را به مخلوط شیر و کره و آرد اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید تا گلوله شده و کاملا یکدست شود و سپس وانیل را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. عطر وانیل در مواد تشکیل دهنده

مرحله پنجم

سپس کاسه را کنار بگذارید و سفیده ها را در ظرف دیگری بریزید و با همزن برقی بزنید تا کف کند و شکر را کم کم به سفیده ها اضافه کنید و همزمان با همزن هم بزنید تا سفیده ها شکل بگیرند. .

مرحله ششم

سپس مقداری از سفیده های خوب فرم گرفته را جدا کرده و به مخلوط زرده و آرد اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید تا کاملا یکدست و یکدست شود سپس مخلوط را به بقیه سفیده ها اضافه کنید. .

مرحله هفتم

سپس با همزن به آرامی و به صورت دورانی در یک جهت هم بزنید تا کاملا یکدست و یکدست شود، دقت کنید که آنقدر هم بزنید تا مخلوط شود و زیاد هم نزنید چون سفیده تخم مرغ بلند شده است. ناپدید می شود.

مرحله هشتم

سپس یک قالب مربعی به ابعاد 20*20 یا 20*18 را با کره مایع چرب کنید و سپس کف قالب را کاغذ پخت قرار دهید و مایع کیک را داخل آن بریزید و سپس قالب را در سینی فر قرار دهید و قالب را تا نصف پر کنید. قالب کیک را با آب جوش بریزید.

مرحله نهم

سپس قالب کیک را با سینی به مدت 10 دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید و سپس دمای فر را روی 160 درجه سانتیگراد قرار دهید و بگذارید کیک به مدت 70 دقیقه بپزد و تمام شود و سطح و لبه های کیک طلایی شود، رنگ آمیزی شود.

مرحله دهم

مواظب باشید در 30 دقیقه اول در فر را باز نکنید چون پف کیک از بین می رود، بعد از این مدت یک سیخ چوبی را داخل کیک فرو کنید و بیرون بیاورید، کار تمام است.

مرحله یازدهم

سپس قالب کیک را به همراه قالب از فر خارج کرده و در دمای محیط می گذاریم تا خنک شود، سپس با استفاده از چاقو به آرامی لبه های کیک را از قالب جدا کرده و به آرامی کیک را خارج کرده و در ظرف دیگری قرار می دهیم. کاغذ روغنی جدا از او.

مرحله دوازدهم

پس از خنک شدن کامل کیک به دمای اتاق، می توانید مقداری عسل یا شکلات ذوب شده روی کیک بپاشید و با پودر پسته، پودر نارگیل، گردوی آسیاب شده، فندق آسیاب شده، خلال بادام و شکلات چیپسی روی کیک بپاشید.

مرحله سیزدهم

می توانید چند برش از میوه های تازه مانند توت فرنگی یا موز و انبه را روی کیک قرار دهید و سپس کیک را به شکل و اندازه دلخواه برش دهید و در ظرف مناسبی قرار دهید و سپس سوفله کیک کاستلا را به عنوان یک دسر خوشمزه همراه با چای سرو کنید. .

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا