آشپزی

طرز تهیه سوپ برش با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه سوپ برش را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه سوپ خرد شده

سوپ لبو خرد شده یکی از سوپ های پرطرفدار در روسیه است که با دستور پخت های مختلفی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله. طرز تهیه سوپ خرد شده برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
چغندر 2 عدد
پیاز 1 قطعه
سیب زمینیها 1 قطعه
هویج 1 قطعه
یک ساقه کرفس 1 قطعه
کره 1 قاشق غذاخوری
سیر 1 قاشق چایخوری
زنجبیل رنده شده ½ قاشق چایخوری
سوپ مرغ 1 لیتر
عصاره مرغ 1 قطعه
آبلیموی تازه 1 قطعه
کرم رنگ 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و زردچوبه کافی

طرز تهیه سوپ خرد شده

مرحله اول

برای تهیه سوپ خرد شده به روش ساده ابتدا لبو را می شوییم سپس پوست آن را کاملا جدا می کنیم و مکعبی می کنیم. سپس ساقه کرفس و هویج را می شوییم سپس ساقه کرفس را به اندازه دلخواه برش می دهیم.

مرحله دوم

حالا هویج را پوست گرفته و دایره ای برش دهید. سپس پوست سیب زمینی را جدا می کنیم و سپس آن را می شوییم و مانند لبو به صورت مربع برش می دهیم. سپس پوست زنجبیل تازه را جدا می کنیم.

سطح سوم

در این مرحله پوست سیر را جدا می کنیم سپس همراه با زنجبیل تازه با دندان های ریز رنده شده رنده می کنیم. سپس پوست پیاز را جدا می کنیم و می شوییم و ریز خرد می کنیم سپس قابلمه مناسبی انتخاب می کنیم.

مرحله چهارم

حالا کره را به ماهیتابه اضافه کنید سپس تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و اجازه دهید کره آب شود. سپس پیاز را به قابلمه اضافه کنید، سپس تفت دهید تا پیاز سبک و شفاف شود.

مرحله پنجم

در این مرحله سیر و زنجبیل را به پیاز اضافه می کنیم سپس کمی تفت می دهیم تا عطر آن ها گرفته شود. سپس به پیاز و سیر، لبو خرد شده را همراه با ساقه کرفس، سیب زمینی و هویج اضافه می کنیم.

مرحله ششم

حالا آب مرغ را به همراه زردچوبه، فلفل، نمک و عصاره مرغ به قابلمه اضافه کنید، سپس هم بزنید و اجازه دهید سوپ به مدت 1 ساعت و 30 دقیقه بجوشد تا مواد کاملا بپزند.

مرحله هفتم

در این مرحله بعد از این مدت مقداری از آب آش را در ظرف مناسبی می ریزیم. سپس خامه صبحانه را به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم تا خامه به دمای سوپ برسد سپس به سوپ اضافه می کنیم.

مرحله هشتم

در آخر آبلیموی تازه را به سوپ اضافه کنید سپس سوپ را در مخلوط کن بریزید و هم بزنید تا مواد کاملا پوره شوند. سپس سوپ را در ظرف مورد نظر می ریزیم و به دلخواه تزئین می کنیم سپس سرو می کنیم. نوش جان.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا