آشپزی

طرز تهیه سوپ ذرت +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه سوپ ذرت

سوپ ذرت یکی از سوپ های بین المللی خوشمزه است که با مواد ساده تهیه می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه سوپ ذرت برای سرگرمی روز همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
ذرت کنسرو شده 2 فنجان
جو پراک ½ فنجان
قارچ 2 فنجان
پیاز 1 قطعه بزرگ
اب 6 لیوان
مخمر تغذیه ای (اختیاری) 2 قاشق غذاخوری
جعفری تازه 3 قاشق غذاخوری
آبلیموی تازه 1 قاشق غذاخوری
روغن مایع 1 قاشق غذاخوری
پودر آویشن 1 قاشق چایخوری
پودر پیاز و پودر سیر ½ قاشق چایخوری
نمک و فلفل قرمز کافی

طرز تهیه سوپ ذرت

مرحله اول

من آماده می کنم سوپ ذرت خوشمزه در ابتدای کار پیاز را نگینی خرد کنید سپس قابلمه مناسبی را روی حرارت ملایم قرار دهید. حالا مقداری روغن مایع به قابلمه اضافه کنید و بلافاصله پیاز را اضافه کنید.

مرحله دوم

در مرحله بعد پیاز را تفت دهید تا سبک و شفاف شود، سپس ذرت ها را به تابه اضافه کنید و کمی تفت دهید. حالا ارزن را با پودر آویشن و مقداری نمک در قابلمه اضافه می کنیم و بعد از اینکه کمی سرخ شد آب را در قابلمه اضافه می کنیم.

سطح سوم

سپس درب قابلمه را ببندید و اجازه دهید تا مواد کاملا بپزند و جو لعاب دار شود. در همین حین قارچ را بشویید و ورقه ای برش دهید سپس ظرف مناسبی را روی حرارت ملایم قرار دهید.

مرحله چهارم

حالا روغن مایع را به ماهیتابه اضافه کنید و قارچ ها را به همراه آبلیموی تازه، پودر سیر، پودر پیاز و کمی نمک به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا قارچ ها قهوه ای و نرم شوند، سپس تابه را از روی حرارت بردارید.

مرحله پنجم

وقتی سوپ کاملا پخت با گوشت کوب خوب هم بزنید تا به شکل پوره در بیاید. سپس مایه ی غذایی را به همراه قارچ تفت داده شده به قابلمه اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند.

مرحله ششم

سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و سوپ را در ظرف مورد نظر بریزید، سپس جعفری را شسته و ریز خرد کنید و به همراه آبلیموی تازه و کمی فلفل به ظرف اضافه کنید و سرو کنید. نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا