آشپزی

طرز تهیه سوپ گشنیز با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه سوپ گشنیز را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه سوپ گشنیز

آش گشنیز یکی از غذاهای لذیذ و پرطرفدار ایران است که از آشپزی های شهر تبریز محسوب می شود، آموزش کامل و مرحله به مرحله را مشاهده کنید. طرز تهیه سوپ گشنیز برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
جو 1 فنجان
هویج متوسط 1 قطعه
سیب زمینی های کوچک 1 قطعه
آب مرغ کافی
سیر 3 تا 5 عدد
گشنیز ¾ لیوان
سس مایونز 1 قاشق غذاخوری
ماست ترش 5 قاشق غذاخوری
نمک کافی

طرز تهیه سوپ گشنیز

مرحله اول

برای تهیه آش گشنیز خوشمزه در ابتدای کار جو پوست کنده را به همراه آب در ظرف مناسبی اضافه می کنیم سپس جو را به مدت 3-2 ساعت در آب می گذاریم تا کاملا خیس بخورد. سپس یک رگ مناسب را انتخاب می کنیم.

مرحله دوم

حالا جو پوست کنده را به همراه آبی که در آن خیس کرده بودیم به قابلمه اضافه می کنیم سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و اجازه می دهیم جوها بپزند و لعاب دهند. هویج را بشویید، سپس پوست آن را بگیرید.

سطح سوم

در این مرحله هویج را با دندانه های درشت رنده رنده می کنیم سپس وقتی جو کاملا پخته شد هویج رنده شده را اضافه می کنیم و اجازه می دهیم 15 دقیقه بپزد. سپس سیب زمینی ها را پوست می گیریم.

مرحله چهارم

حالا سیب زمینی ها را شسته و به قطعات متوسط ​​برش می دهیم و بعد از 15 دقیقه سیب زمینی ها را به سوپ اضافه می کنیم و اجازه می دهیم سیب زمینی ها 10 دقیقه بپزند سپس آب مرغ را اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله مقدار اضافه کردن آب مرغ بستگی به غلظت سوپ دارد، اگر غلظت سوپ زیاد باشد مقدار آب مرغ را افزایش می دهیم. بعد گشنیز سبز را می شوییم سپس در آبکش می گذاریم تا آب اضافی آن گرفته شود.

مرحله ششم

حالا سیر را پوست بگیرید و ریز رنده کنید. سپس گشنیز را روی تخته گوشت گذاشته و ریز خرد می کنیم. سپس گشنیز و سیر خرد شده را به سوپ اضافه می کنیم سپس هم می زنیم.

مرحله هفتم

در این مرحله درب قابلمه را نمی بندیم تا رنگ سبزی ها تغییر نکند، سپس به مدت 20 دقیقه روی حرارت ملایم می گذاریم و می جوشانیم تا جا بیفتد. سپس ماست را به همراه سس در ظرف مناسبی بریزید.

مرحله هشتم

حالا ماست و سس مایونز را با کمک چنگال مخلوط می کنیم تا یکدست شود. سپس بعد از 20 دقیقه مقدار کمی سوپ را در چند مرحله به مخلوط سس و ماست اضافه می کنیم تا سس به دمای سوپ برسد.

مرحله نهم

در آخر در 3 مرحله مخلوط سس و ماست را داخل سوپ بریزید و مدام هم بزنید تا سوپ دور قابلمه بجوشد سپس حرارت را خاموش کنید. در آخر سوپ را در ظرف مورد نظر سرو می کنیم. نوش جان.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا