آشپزی

طرز تهیه سوپ گشنیز +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه سوپ گشنیز

سوپ گشنیز یکی از سوپ های خوشمزه و لذیذی است که با مواد مختلف تهیه می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه سوپ گشنیز برای سرگرمی روز همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
بلغور جو دوسر ½ فنجان
هویج 1 قطعه بزرگ
پیاز 1 قطعه بزرگ
سیر 4 قطعه بزرگ
گشنیز تازه 1 فنجان
ماست 1 فنجان
سوپ مرغ 2 فنجان
نمک، زردچوبه و فلفل سیاه کافی

طرز تهیه سوپ گشنیز

مرحله اول

من آماده می کنم سوپ گشنیز خوشمزه در ابتدای کار بلغور را شسته و در قابلمه مناسبی می ریزیم سپس قابلمه را تا نیمه پر از آب می کنیم و روی حرارت متوسط ​​قرار می دهیم تا بلغور خوب پخته و شیشه ای شود.

مرحله دوم

حالا هویج را پوست بگیرید و ریز خرد کنید سپس سیر و پیاز را به اندازه هویج ریز خرد کنید. سپس یک تابه مناسب را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و کمی روغن به آن اضافه می کنیم.

سطح سوم

در این مرحله پیاز را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا پیاز سبک و شفاف شود سپس هویج را به همراه کمی نمک و فلفل و زردچوبه به تابه اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا هویج کاملا سرخ شود.

مرحله چهارم

حالا سیر را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا عطر سیر گرفته شود سپس مواد سرخ شده را به تابه اضافه کنید و هم بزنید. سپس آب مرغ را به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید سوپ به مدت 2 ساعت بجوشد.

مرحله پنجم

سپس ماست را در فضای آشپزخانه قرار می دهیم تا کاملا با دمای محیط هماهنگ باشد. حالا گشنیز را شسته و ریز خرد می کنیم و بعد از 2 ساعت به قابلمه اضافه می کنیم و هم می زنیم.

مرحله ششم

حالا بگذارید سوپ ۱۵ دقیقه دیگر روی اجاق بجوشد تا عطر گشنیز در آش پخش شود. بعد از این مدت ماست را خوب هم می زنیم تا رقیق شود سپس کمی سوپ به ماست اضافه می کنیم.

مرحله هفتم

بعد ماست را هم بزنید تا به دمای سوپ برسد سپس به قابلمه اضافه کنید و خوب هم بزنید. در آخر قابلمه را از روی حرارت بردارید و در ظرف مورد نظر بریزید و سرو کنید. نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا