آشپزی

طرز تهیه شله کنجدی با طعمی تکرار نشدنی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه کنجد

پوسته کنجد یکی از سوپ های خوش طعم و لذیذی است که منشا آن استان فارس است، تهیه این سوپ خوشمزه بسیار آسان است و می توانید از آن به عنوان پیش غذای محلی استفاده کنید، پوست کنجد را می توانید به روش های مختلفی تهیه کنید. برای راهنمای کامل و گام به گام طرز تهیه پرک کنجد با ما همراه باشید هدف سرگرمی روز همراه باشید

عناصر مقدار مواد
بهم ریختگی 1 فنجان
برنج نیمه دانه چمپا نصف فنجان
دانه کنجد بو داده نصف فنجان
ناردونه نصف فنجان
صف (قابل جابجایی) چند قطعه
پیاز بزرگ 1 قطعه
زردچوبه 1 قاشق چایخوری
نمک 1 قاشق غذاخوری
فلفل 1 قاشق چایخوری
فلفل قرمز 1 قاشق چایخوری
زیره نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه کنجد

مرحله 1: پختن ماش

ابتدا در ظرف یا قابلمه ای مقداری ماش بریزید سپس روی آن آب بریزید و در قابلمه را بپوشانید و روی حرارت متوسط ​​قرار دهید تا ماش خوب بپزد و بافت نرم شود در همین حین در حال پختن ماش آماده کنید. بقیه مواد برای سوپ ماش.

مرحله 2: برنج را تمیز کرده و بشویید

سپس برنج شامپا یا برنج نیم دانه محلی را تمیز کنید، چند بار بشویید، سپس برنج را کنار بگذارید، سپس مقداری کنجد که بهتر است از کنجد پوست کنده استفاده کنید، داخل تابه بریزید، سپس تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید. .

مرحله 3: دانه های کنجد را تفت دهید

سپس کنجدها را در ماهیتابه به هم زدن ادامه دهید تا کمی برشته شوند و عطرشان پخش شود، 5 دقیقه برای تفت دادن کنجد کافی است، یادتان باشد که کنجد را در حین تفت دادن مدام هم بزنید تا نسوزد و تمام کنجدها در تابه به طور مساوی توزیع می شوند تا برشته شوند

مرحله 4: دانه های کنجد را در مخلوط کن به صورت پودر خرد کنید

وقتی کنجد را سرخ کردید تابه را از روی حرارت بردارید و بگذارید در دمای محیط بماند تا خنک شود سپس کنجد را در میکسر یا مخلوط کن بریزید و کاملا آسیاب کنید تا بافت کنجد کاملا یکدست شود و به آن اضافه کنید. روغن کمی

مرحله پنجم: پوره کنجد را در ظرف دیگری بریزید

اگر میکسر یا مخلوط کن برای آسیاب کنجد ندارید می توانید کنجد را در هاون ریخته و آنقدر آسیاب کنید تا کاملا له شود و پوره شود تا روغن آزاد شود سپس کنجد له شده را بردارید. از مخلوط کن بیرون بیاورید و آنها را در دادگاه دیگری قرار دهید.

مرحله 6: ناردون و کنجد را مخلوط کنید

در مرحله بعد مقداری دانه انار ترشی و خشک محلی را از قبل تهیه کنید یا از بیرون تهیه کنید سپس در میکسر یا مخلوط کن بریزید سپس کنجد را به آن اضافه کنید و با هم مخلوط کنید تا بافت کاملا یکدست شود.

مرحله 7: دم و پیاز را برش دهید

سپس در صورت تمایل مقداری رازیانه را بشویید و بگذارید خشک شود سپس آنها را به قطعات کوچک برش دهید، می توانید به جای رازیانه از روغن استفاده کنید، سپس پیاز را پوست بگیرید، سپس به قطعات کوچک برش دهید.

مرحله هشتم: ساقه ها را آب کرده و پیاز را در آن تفت دهید

سپس دالب ها را در تابه ریخته، روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا دالب ها آب شوند، سپس پیاز خرد شده را در تابه می ریزیم، با روغن دالب های آب شده تفت می دهیم تا سبک و شیشه ای شوند، استفاده از دالبه اختیاری است و به سلیقه شما بستگی دارد.

مرحله 9: ادویه ها را اضافه کنید

در مرحله بعد ادویه ها را که شامل نمک، زردچوبه، فلفل سیاه، پاپریکا و زیره می شود به پیاز اضافه کنید، کمی تفت دهید تا زردچوبه به موادش رنگ دهد و عطر ادویه ها به مواد بپیچد. فلفل قرمز و سیاه به دلخواه خودتان هستید

مرحله 10: ادویه ها را تفت دهید و از روی حرارت بردارید

وقتی ادویه ها پخت، تابه را از روی حرارت برداشته، کنار بگذارید تا بعدا مواد را به سوپ اضافه کنید.

مرحله یازدهم: ماش را له کرده و له کنید و برنج را به آن اضافه کنید

بعد ماش ها را در همان قابلمه با پتک دستی بکوبید تا کاملا خرد شود و وقتی بافت ماش تقریبا یکنواخت شد دوباره قابلمه را روی اجاق بگذارید تا شروع به جوشیدن کند سپس برنجی را که شستید اضافه کنید. و برای ماش پوره لوبیا کنار بگذارید.

مرحله 12: کنجد و ناردون را به سوپ اضافه کنید

سپس سوپ را هم بزنید تا مواد خوب با هم مخلوط شوند، سپس ترکیب کنجد و ریواس را به سوپ اضافه کنید، هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند تا عطر و طعم مواد داخل سوپ پخش شود، در قابلمه را چند دقیقه ببندید. با هم بپزید و قوام سوپ بیشتر می شود.

مرحله 13: پیاز داغ را به سوپ اضافه کنید

سپس فلفل دلمه ای را که آماده کرده اید به سوپ اضافه کنید، هم بزنید و با هم مخلوط کنید، بنا به ذائقه و ذائقه خود می توانید از فلفل دلمه ای کم و بیش در آش استفاده کنید، سپس در قابلمه را ببندید و بگذارید همه مواد بپزند. با هم و متناسب با هم

مرحله چهاردهم: سوپ پوسته کنجد را میل کنید و ادویه میل را آسیاب کنید

در چند دقیقه آخر پخت آش را بچشید، اگر مقدار نمک و فلفل آش کم است یا اگر می خواهید ادویه به آش اضافه کنید، ادویه ها را داخل آش بریزید، هم بزنید تا با هم مخلوط شوند، در قابلمه را ببندید. سپس اجازه دهید چند دقیقه بیشتر بجوشد.

مرحله 15: ظرف را تزئین کنید

پس از آماده شدن سوپ، قابلمه را از روی اجاق بردارید، آن را کنار بگذارید تا حرارت سوپ کمی کاهش یابد، سپس مقداری از سوپ را در ظرف مناسبی بریزید و به سلیقه خود روی آن را با پیازچه یا سیر بپاشید. و ترجیحات گرم تزئین کنید. در آخر روی ظرف را کنجد بپاشید و کنجد را به عنوان یک پیش غذای خوشمزه و مقوی با انواع دارچین و تزیین سرو کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا