آشپزی

طرز تهیه شور گل کلم +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه گل کلم شور

نمک گل کلم و هویج یکی از چاشنی های خوشمزه و پرطرفدار فصل پاییز است که برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله در دستور پخت های مختلف آماده شده است. طرز تهیه گل کلم شور برای سرگرمی روز همراه باشید

مواد لازم برای گل کلم شور
گل كلم 1 کیلوگرم
هویج 500 گرم
کرفس 500 گرم
سیر 1 بوته
فلفل تند 6 عدد
سرکه 1 تا 2 فنجان
نمک 2 تا 4 قاشق غذاخوری

طرز تهیه گل کلم شور

مرحله اول

من آماده می کنم گل کلم شور خوشمزه ابتدا گل کلم، هویج، فلفل تند و سیر را خوب بشویید سپس در آبکش بریزید تا آب اضافی آنها گرفته شود. سپس مواد را به اندازه دلخواه برش می دهیم.

مرحله دوم

در این مرحله یک حوله تمیز پهن می کنیم و مواد خرد شده را روی حوله قرار می دهیم تا رطوبت آنها کاملا گرفته شود. به خاطر داشته باشید که حتی کوچکترین رطوبت در مواد می تواند باعث ایجاد کپک در نمک ما شود.

سطح سوم

حالا برگ های کرفس را جدا می کنیم و ساقه کرفس را به دلخواه برش می دهیم و می شوییم سپس روی حوله پهن می کنیم تا کاملا خشک شود. سپس 4 فنجان آب را در ظرف مناسبی بریزید.

مرحله چهارم

در این مرحله قابلمه را روی اجاق بگذارید و آب را به جوش بیاورید. بعد از به جوش آمدن آب، برگ های کرفس را شسته و به قابلمه اضافه می کنیم. حالا صبر می کنیم تا 10 دقیقه در آب جوش بمانند.

مرحله پنجم

بعد از 10 دقیقه قابلمه را از روی حرارت بردارید تا آب کمی خنک شود. سپس برگ های کرفس را از قابلمه خارج می کنیم و پس از جذب آب اضافی آن ها را روی حوله می گذاریم تا رطوبت آن ها کاملا گرفته شود.

مرحله ششم

در این مرحله موادی را که شامل گل کلم، هویج، سیر، ساقه کرفس و فلفل تند می باشد، بنا به ذائقه در مخلوط یا لایه ای ریخته، سپس آب جوشیده شده از برگ کرفس را اضافه می کنیم.

مرحله هفتم

حالا بقیه کاسه را با سرکه پر کنید تا مخلوط آب و سرکه کاملا روی مواد را بپوشاند. سپس روی مواد نمک می ریزیم سپس یک لایه نایلون روی درب قابلمه می گذاریم و درب قابلمه را محکم می بندیم.

مرحله هشتم

توجه داشته باشید که هوای وارد شده به ظرف می تواند باعث کپک زدن نمک ما شود. در نهایت ظرف را به مدت دو تا سه هفته در جای خنک و دور از نور مستقیم آفتاب قرار می دهیم تا نمک آماده مصرف شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا