آشپزی

طرز تهیه شوید پلو با تن ماهی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه برنج رازیانه با ماهی تن

ماهی تن و شوید پلو یکی از غذاهای پلو فوری است که در روزهایی که زمان کافی برای پخت وجود ندارد گزینه مناسبی است، آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه برنج رازیانه با ماهی تن برای سرگرمی روز همراه باشید

مواد لازم برای 2 نفر
ماهی تن 1 جعبه
برنج 2 فنجان
شوید خشک یا تازه 2 تا 3 قاشق غذاخوری
نمک و کره کافی

طرز تهیه برنج رازیانه با ماهی تن

مرحله اول

برای تهیه برنج رازیانه با ماهی تن خوشمزه، برنج را در ظرفی بریزید، سپس آن را بشویید و ظرف را تا نیمه از آب پر کنید. سپس 1 قاشق چایخوری نمک به برنج اضافه کنید و هم بزنید.

مرحله دوم

حالا اجازه دهید برنج به مدت 15 تا 20 دقیقه در آب خیس بخورد. سپس یک قابلمه مناسب انتخاب می کنیم و تا نیمه آن را پر از آب می کنیم و یک قوطی ماهی تن در قابلمه می گذاریم.

سطح سوم

در این مرحله قابلمه را روی حرارت زیاد می گذاریم سپس کنسرو ماهی تن را به مدت 30 دقیقه در آب در حال جوش می گذاریم. سپس بعد از گذشت این مدت پوست پیاز را جدا می کنیم سپس آن را خشک می کنیم.

مرحله چهارم

حالا پیاز را نگینی خرد می کنیم. سپس در تابه ای مناسب پیاز را با کمی روغن مایع کنار هم می گذاریم سپس روی حرارت ملایم قرار می دهیم و تفت می دهیم تا پیاز سبک و شیشه ای شود. حالا ماهی تن را در تابه بریزید.

مرحله پنجم

در این مرحله ماهی تن را سرخ می کنیم تا سرخ شود. بعد شوید تازه را شسته سپس در آبکش می گذاریم تا آب اضافی آن گرفته شود. حالا شوید را روی تخته گوشت گذاشته و ریز خرد می کنیم.

مرحله ششم

حالا اگر از رازیانه خشک استفاده می کنیم آن را در ظرفی بریزید و روی آن را با آب بپوشانید و بگذارید خیس بخورد سپس از صافی رد کنید تا آب اضافی آن گرفته شود. سپس ظرف مناسبی را تا نیمه از آب پر می کنیم.

مرحله هفتم

در این مرحله قابلمه را روی حرارت زیاد قرار می دهیم، وقتی آب به نقطه جوش رسید برنج خیس خورده را در آبکش ریخته تا آب اضافی آن گرفته شود سپس همراه با کمی نمک داخل آب در حال جوش بریزید.

مرحله هشتم

حالا اجازه دهید برنج به مدت 8 تا 12 دقیقه در آب جوش بماند تا نرم شود و هسته آن کمی چسبنده شود. در 1 دقیقه آخر آبکشی، شوید خشک یا تازه را اضافه کنید، سپس هم بزنید و در آبکش بریزید.

مرحله نهم

در این مرحله ظرف مناسبی را انتخاب می کنیم سپس کمی روغن در آن اضافه می کنیم. سپس پوست سیب زمینی را جدا می کنیم و می شوییم و به صورت دایره ای برش می دهیم و به عنوان ته دیگ کف قابلمه می گذاریم.

مرحله دهم

حالا روی سیب زمینی ها مقداری نمک می ریزیم سپس مقداری برنج ته قابلمه اضافه می کنیم و مخلوط ماهی تن را روی برنج پخش می کنیم و به همین ترتیب ادامه می دهیم تا مواد تمام شود.

مرحله یازدهم

در این مرحله درب قابلمه را با بخار آب می پوشانیم سپس درب قابلمه را می بندیم. سپس شعله پخش کن را روی حرارت زیاد قرار می دهیم سپس قابلمه را روی شعله پخش کن قرار می دهیم و وقتی برنج پخته شد حرارت را کم می کنیم.

مرحله دوازدهم

حالا اجازه دهید برنج به مدت 45 دقیقه روی حرارت ملایم بماند تا دم بکشد. سپس بعد از این مدت اجاق گاز را خاموش می کنیم سپس برنج را در ظرف مورد نظر می ریزیم و با لیموی تازه سرو می کنیم. نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا