آشپزی

طرز تهیه شکر پاره گردویی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه شکر گردو

شکر خرد شده گردو یکی از انواع شیرینی های ترکی خوشمزه و معروف است که بافتی سبک و ترد دارد و به روش های مختلفی درست می شود و برای سرو بسیار مناسب و شیک می باشد. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شکر گردو به ادامه مطلب بروید سایت آموزشی مفید همراه باشید

مواد لازم برای شیرینی
کره 150 گرم
ایرمیک (آرد سمولینا) نصف فنجان
شکر پودر شده نصف فنجان
یک تخم مرغ 2 عدد
گردو ریز آسیاب شده 1 فنجان
ارد 2 تا 2.5 فنجان
وانیل نصف قاشق چایخوری
پودر خمیرمایه 2 و نیم قاشق چایخوری
مواد لازم شربت
قند 3 فنجان
اب 3 فنجان
آب لیمو ترش به مقدار مورد نظر

طرز تهیه شکر گردو

مرحله اول

برای درست کردن نبات های گردویی ابتدا شربت را به این صورت که ابتدا شکر را در قابلمه ریخته و آب را اضافه کرده و هم می زنیم، آماده کرده و سپس روی حرارت متوسط ​​قرار می دهیم تا مایع به جوش بیاید.

مرحله دوم

وقتی شروع به جوشیدن کرد، حرارت را کم کنید و به ذائقه خود آبلیموی تازه را به مایع اضافه کنید و هم بزنید تا عطر آن با مواد مخلوط شود.

سطح سوم

سپس اجازه دهید مخلوط به مدت 5-6 دقیقه دیگر روی حرارت ملایم بجوشد و کمی غلیظ شود و وقتی مخلوط به غلظت دلخواه رسید از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا خنک شود.

مرحله چهارم

حالا کره را در دمای محیط قرار دهید تا کمی نرم شود و سپس در ظرفی بریزید و پودر قند را به آن اضافه کنید و با همزن خوب بزنید تا کاملا مخلوط شود.

مرحله پنجم

سپس تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته و یکی از زرده ها را جدا کرده و کنار می گذاریم تا برای پودر قند استفاده شود سپس تخم مرغ ها را خوب هم می زنیم تا گلوله شوند.

مرحله ششم

سپس تخم‌مرغ‌های کمی زده شده را به مخلوط اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم تا کاملا مخلوط شده و غلظت یکنواختی به دست آید، سپس وانیل را اضافه کرده و هم می‌زنیم تا عطر وانیل گرفته شود.

نکته: در صورت استفاده از شکر وانیلی یک بسته شکر وانیلی معادل 5 گرم به مواد اضافه کنید.

مرحله هفتم

حالا آرد ایرمیک (آرد سمولینا) را کم کم به مواد اضافه کرده و خوب هم می زنیم تا یکدست شوند سپس مقداری گردو را به قطعات کوچک خرد می کنیم و روی مواد می ریزیم و مخلوط می کنیم.

مرحله هشتم

سپس آرد را در ظرف دیگری الک کنید تا سبک شود، سپس بکینگ پودر را به آرد اضافه کرده و با هم مخلوط کنید و دوباره الک کنید تا بافت آرد یکدست و یکدست شود.

مرحله نهم

سپس به آرامی و در چند مرحله کنترل شده آرد را روی مواد بریزید و با لیسک به صورت دایره ای و در یک جهت هم بزنید تا خمیر نرم و یکدستی به دست آید که به دست نچسبد.

مرحله دهم

سپس روی ظرف را سلفون می‌پوشانیم و یکی دو ساعت در یخچال می‌گذاریم تا خمیر استراحت کند و طعم و عطر همه مواد ترکیب شود و با هم بخورند.

مرحله یازدهم

سپس کف قالب یا قالب فر را با روغن مایع یا کره چرب کنید یا کف آن را کاغذ پخت بچینید سپس یک تکه از خمیر را به اندازه یک گردوی بزرگ جدا کنید.

مرحله دوازدهم

سپس خمیر را با دست فرم داده و گرد کرده و در سینی با فاصله بچینید، سپس زرده تخم مرغ را در ظرفی بریزید و با چنگال بزنید و به گلوله های خمیر بمالید.

مرحله سیزدهم

سپس روی هر خمیر یک گردو گذاشته و کمی فشار می دهیم تا در خمیر فرو برود و بعد سینی را به مدت ده دقیقه در فر گرم شده قرار می دهیم و با دمای 170 درجه حرارت می دهیم.

مرحله چهاردهم

سپس 25 تا 30 دقیقه زمان بدهید تا کیک ها خوب بپزند و سطح آن ها قهوه ای شود، اگر فر دمای بالا و پایینی داشت هر دو را همزمان روشن کنید.

مرحله پانزدهم

اگر فر فقط روی حرارت ملایم است، بعد از پخت کیک ها، گریل را به مدت 2-3 دقیقه روشن کنید تا سطح کیک ها طلایی شود، سپس سینی را از فر خارج کنید.

مرحله شانزدهم

شیرینی های شکری شکسته را در دمای محیط قرار می دهیم تا دمای اولیه آنها کاهش یابد و بعد از 2-3 دقیقه که کلوچه ها هنوز گرم هستند با شربت سرد می ریزند.

مرحله هفدهم

سپس 3-2 ساعت بگذارید تا شربت کاملا جذب شیرینی ها شود سپس گردوها را در ظرف مناسبی بچینید و با چای یا قهوه سرو کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا