طرز تهیه شکلات بار نیپون با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه شکلات بار نیپون را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه شکلات تخته ای نیپون
شکلات تخته ای نیپون یکی از انواع دسرهای خوشمزه و ساده است که بسیار راحت و سریع با مواد اولیه موجود تهیه و آماده می شود و برای پذیرایی و مهمانی ها بسیار مناسب و شیک می باشد.شکلات تخته ای نیپون طعمی عالی و فوق العاده دارد. برای آشنایی کامل و گام به گام با طرز تهیه نوار شکلات نیپون، در ادامه مطلب و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
مواد لازم برای شکلات بار نیپون | |
شیرین گندمک | 50 گرم |
شیر یا شکلات تلخ | 175 گرم |
کره | 15 گرم |
طرز تهیه شکلات تخته ای نیپون
مرحله 1: شروع ساخت شکلات تخته ای نیپون: شکلات ذوب می شود
برای تهیه شکلات تخته ای نیپون ابتدا شکلات ها را با دست خرد کرده و دو سوم آن ها را در ظرفی بریزید و بخارپز کنید تا کاملا ذوب شوند. پس از ذوب شدن کامل شکلات ها، ظرف را از روی حرارت بردارید. کنار گذاشتن
مرحله 2: ترکیب شکلات ها: تلخ، شیرین یا ترکیبی از اینها
برای تهیه دسر می توانید از شکلات تلخ یا ترکیب شکلات تلخ و شکلات شیرین استفاده کنید، اگر فقط از شکلات تلخ استفاده می کنید، کمی عسل یا شکر به مخلوط اضافه کنید تا دسر شیرین شود و هم بزنید تا یکدست شود.
مرحله 3: شکلات و کره را با هم مخلوط کنید
بعد باقی مانده شکلات خرد شده را داخل شکلات ذوب شده بریزید و کمی هم بزنید، سپس در حالی که شکلات ها هنوز گرم هستند، کره را بریزید و سریع هم بزنید تا کره ذوب شود و کاملا با شکلات آب شده مخلوط شود.
مرحله 4: نشاسته ذرت را به مخلوط شکلات اضافه کنید
سپس آرد ذرت را به مخلوط شکلاتی اضافه کنید و با قاشق خوب مخلوط کنید، البته مراقب باشید که آرد ذرت داخل کاسه له نشود، سپس روی ظرف مربع یا مستطیل شکل را به آرامی با کره مایع بمالید و سپس داخل آن کاغذ پخت قرار دهید.
توجه: ترکیب های مختلف برای تهیه شکلات تخته ای نیپون
شکلات تخته ای نیپون از ترکیب دو ماده اصلی یعنی شکلات تلخ یا ترکیبی از شکلات تلخ و شیرین و برنج پف کرده تهیه می شود، بنابراین می توانید در ترکیب مواد تشکیل دهنده شکلات تخته ای نیپون، به جای آرد برنج از آرد برنج استفاده کنید.
مرحله 5: مخلوط را داخل قالب بریزید و زمان استراحت دهید
سپس مخلوط مواد را داخل قالب بریزید و سپس با کاردک یا قاشق سطح مخلوط را صاف کنید و سپس قالب را در یخچال بگذارید و 3 تا 4 ساعت استراحت دهید و مخلوط کاملا سفت و سفت شود. .
مرحله 6: برش و تزئین
بعد از این مدت قالب را از یخچال خارج کرده و مخلوط را به آرامی از قالب خارج کرده و با چاقوی تیز به شکل و اندازه دلخواه برش بزنید و در ظرف دیگری قرار دهید سپس مقداری شکلات آب شده روی آنها بریزید.
مرحله 7: تزئین و سرو نهایی
سپس به دلخواه برش های شکلات تخته ای نیپون را با پودر پسته، گردوی خرد شده و خلال بادام تزئین کنید و در ظرف مناسبی بریزید و این دسر خوشمزه و ساده را به عنوان یک دسر شیک و شیک برای سرو با چای سرو کنید.
5
2