آشپزی

طرز تهیه شیر عسلی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه شیر با عسل

شیر عسلی یکی از انواع موادی است که در تهیه انواع کیک و شیرینی استفاده می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیر با عسل برای سرگرمی روز همراه باشید

مواد لازم شیر عسلی
شیر نر 2 فنجان
قند ⅔ فنجان
کره 20 گرم

طرز تهیه شیر با عسل

مرحله اول

برای تهیه یک شیر عسلی لذیذ ابتدا یک تابه نچسب مناسب را روی اجاق قرار دهید سپس شیر و شکر را داخل آن بریزید و مدام هم بزنید تا قبل از اینکه شیر بجوشد شکر حل شود.

مرحله دوم

در این مرحله که شیر نزدیک به جوش است حرارت را بسیار کم می کنیم. سپس در نظر داشته باشید که شیر اصلا نباید بجوشد زیرا فرو می رود. اگر به دلایلی شیر شروع به جوشیدن کرد اصلا آن را هم نزنید و در قابلمه دیگری بریزید.

سطح سوم

در این مرحله با حرارت دادن می گذاریم شیر تبخیر شود. در ضمن نیازی به هم زدن مداوم مواد نیست فقط هر 2-3 دقیقه یکبار هم بزنید تا شیر نچسبد. حواستان باشد که دور تابه را به هیچ وجه داخل تابه نریزید چون بعداً قهوه ای می شود.

مرحله چهارم

حدود 40 تا 50 دقیقه طول می کشد تا رنگ مواد خامه ای و حجم آنها تقریباً یک سوم حجم اولیه شود. البته مخلوط عسل و شیر نباید خیلی غلیظ باشد و یکدست باشد تا وقتی با قاشق می ریزیم قطره قطره بیرون بیاید.

مرحله پنجم

در این مرحله کره را به مخلوط شیر عسل اضافه کنید و تابه را از روی حرارت بردارید. سپس مخلوط شیر عسل را در ظرف مناسبی ریخته و با لیسک هم می زنیم تا کره کاملا آب شود و با بقیه مواد یکدست شود.

مرحله ششم

بعد از اینکه کره کاملا با شیر عسل مخلوط شد، اگر شیر عسلی یکدست و گلوله نشد، آن را از صافی رد کنید تا کاملا یکدست و یکدست شود. سپس مواد را به ظرف درب دار منتقل می کنیم.

مرحله هفتم

با توجه به اینکه عسل خانگی فاقد هرگونه مواد نگهدارنده است، زمان نگهداری محدود است. میتونیم به مدت 1 هفته در یخچال نگهداری کنیم. برای نگهداری شیر عسلی به مدت یک ماه می توانیم آن را در فریزر قرار دهیم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا