آشپزی

طرز تهیه شیرینی رویال بادام با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه شیرینی رویال بادام را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه کیک رویال بادام

شیرینی رویال بادام یکی از شیرینی های بین المللی ساده و خوشمزه است که معمولا برای پذیرایی استفاده می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را مشاهده کنید. طرز تهیه کیک رویال بادام برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

مواد لازم برای کیک رویال بادام
آرد سفید 300 گرم
پودر بادام 50 گرم
پودر هل یا اسانس هل ½ قاشق چایخوری
شکر پودر شده 100 گرم
کره جامد قنادی 125 گرم
مغز بادام کافی

طرز تهیه کیک رویال بادام

مرحله اول

برای تهیه خمیر بادام شاهی ساده ابتدا پودر قند را در صافی بریزید و در ظرف مناسبی الک کنید سپس کره جامد را به آن اضافه کنید و با همزن برقی به مدت 5 دقیقه هم بزنید.

مرحله دوم

حالا بعد از گذشت این مدت که مخلوط پودر قند سبک و کرمی شد، پودر بادام و پودر هل را اضافه کنید و دوباره با همزن برقی با دور تند هم بزنید تا مواد یکدست و یکدست شود. سپس آرد را داخل الک بریزید.

سطح سوم

در این مرحله آرد را 3 بار الک می کنیم سپس به صورت کنترل شده آرد را به مخلوط پودر قند اضافه می کنیم و ورز می دهیم و وقتی خمیر نرمی در کاسه درست شد اضافه کردن آرد را متوقف می کنیم.

مرحله چهارم

حالا خمیر را در کیسه فریزر قرار می دهیم و با وردنه پهن می کنیم سپس خمیر را به مدت 1 ساعت در یخچال استراحت می دهیم. سپس پس از گذشت این مدت، سطح کار را با کیسه فریزر می پوشانیم.

مرحله پنجم

در این مرحله خمیر را از یخچال خارج کرده سپس روی کیسه فریزر قرار می دهیم. سپس دوباره روی خمیر را با کیسه فریزر بپوشانید و با وردنه به قطر 1 سانتی متر پهن کنید سپس به شکل دلخواه برش بزنید.

مرحله ششم

حالا فر را روی 170 درجه سانتیگراد تنظیم میکنیم سپس میگذاریم فر کاملا گرم شود. سپس روی ورقه پخت را با کاغذ روغنی بپوشانید و خمیر شیرینی را روی کاغذ روغنی قرار دهید.

مرحله هفتم

در این مرحله تابه مناسبی را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و بادام ها را داخل ماهیتابه می ریزیم سپس تفت می دهیم تا بوی خامی بادام گرفته شود. سپس به عنوان تزیین روی خمیر شیرینی بادام می گذاریم.

مرحله هشتم

حالا قالب را در طبقه وسط فر قرار می دهیم سپس کیک های رویال را به مدت 12-15 دقیقه در فر می گذاریم تا کاملا بپزند. پس از این مدت، قالب را از فر خارج کنید.

مرحله نهم

در آخر اجازه دهید کیک ها کاملا خنک شوند بدون اینکه به آن ها دست بزنید. سپس کیک های رویال را در ظرف دلخواه خود می چینیم سپس با چای زعفران تازه دم سرو می کنیم. نوش جان.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا