آشپزی

طرز تهیه شیرینی مربایی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه کیک مربا

شیرینی مربا که به شیرینی های آلمانی و مشهدی نیز معروف است یکی از شیرینی های محبوب ایرانیان است درس پخت دستور کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک مربائی در ادامه مطلب چه فایده ای دارد؟ همراه باشید

مواد لازم برای کیک مربا
آرد پخت 2.5 فنجان
کره صاف قنادی نصف فنجان
عسل 1 قاشق چایخوری
شکر پودر شده 4 قاشق غذاخوری سر پر
پودر خمیرمایه 1 قاشق چایخوری
یک تخم مرغ 1 قطعه
پودر هل 1 پنس
مارمالاد هویج کافی
پسته و پودر نارگیل برای تزئین
یک تکه شکلات برای تزئین

دستور تهیه شیرینی با مربا

مرحله اول

برای تهیه مربای خوشمزه ابتدا روغن را در ظرفی بریزید. همچنین می توانید کره نرم را در خانه درست کنید. کره جامد را در ظرفی می ریزیم و روی حرارت ملایم می گذاریم تا آب شود و سپس در ظرفی می ریزیم.

مرحله دوم

سپس در یخچال می گذاریم تا ببندد و قبل از زمان مصرف از یخچال خارج می کنیم و می گذاریم کنار تا در دمای آشپزخانه نرم شود و استفاده می کنیم. در این مرحله پودر قند را به کره نرم شده اضافه می کنیم.

سطح سوم

حالا با همزن ترجیحا برقی خوب هم میزنیم تا پودر بشه بعد پودر هل رو داخل ظرف میریزیم و بیکینگ پودر و عسل و تخم مرغ رو بهش اضافه میکنیم. سپس همه مواد را خوب با هم مخلوط می کنیم تا یکدست شوند.

مرحله چهارم

سپس پودر قند و روغن را اضافه می کنیم و دوباره با همزن برقی مواد را می زنیم تا آرد را الک کرده و در دو مرحله به مواد اضافه می کنیم، نیمی از آرد الک شده را اضافه می کنیم با همزن برقی مواد را هم می زنیم.

مرحله پنجم

در مرحله دوم وقتی آرد رو اضافه میکنیم با قاشق یا وسیله دیگه مواد رو هم میزنیم تا خمیری یکدست و غلیظ به دست بیاد که داخل ظرف میزاریم و 10 دقیقه استراحت میدیم.

مرحله ششم

سپس یک طرف آن یک پلاستیک ضخیم برش می دهیم تا کاملا باز شود و روی سطح صافی قرار می دهیم و روی پلاستیک مقداری آرد می پاشیم و خمیر را روی پلاستیک می گذاریم و کمی پهن می کنیم.

مرحله هفتم

حالا دوباره پلاستیک دیگر را از یک طرف با قیچی برش می دهیم سپس روی خمیر می گذاریم و خمیر را با وردنه می پیچیم تا به قطر کمتر از نیم سانتی متر برسد و سپس پلاستیک روی خمیر را برمی داریم و. شکل زن خمیری

مرحله هشتم

توجه داشته باشید که نبات های مشهد دارای دو عدد نبات یکی در پایین و یکی در بالا هستند و روی نبات نیز سوراخ دارد و بین شیرینی ها مارمالاد قرار دارد. بنابراین ابتدا قالب های گرد معمولی را روی خمیر شیرینی می گذاریم.

مرحله نهم

بعد روی خمیر همچین قالب های گرد ساده ای برای قسمت بالای پتی درست می کنیم و برای سوراخ های پته های رویی (از آنجا مارمالاد مشخص می شود) روی خمیر رویی را نیز با یک قالب گرد کوچک سوراخ می کنیم.

مرحله دهم

بعد از فرم دادن به خمیر قالب را بیرون می آوریم و فر را روشن می کنیم تا با دمای 170 درجه گرم شود و کف قالب کاغذ کره ای (شاید روغن زده شده) می گذاریم و کیک های فرم گرفته را در تابه می چینیم.

مرحله یازدهم

سپس در فر گرم شده با دمای 170 درجه به مدت 12 تا 15 دقیقه قرار دهید. بعد از پخت، کلوچه ها را بیرون می آوریم و می گذاریم خنک شوند، سپس روی سطح گرد ساده کوکی ها مارمالاد می گذاریم.

مرحله دوازدهم

سپس سمت گرد را با سوراخ روی مارمالادها قرار می دهیم و کمی فشار ایجاد می کنیم و شیرینی مشهدی های تمام شده را در ظرف می چینیم. برای لذت بردن می توانید مقداری پودر پسته یا نارگیل نیز بپاشید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا