آشپزی

طرز تهیه شیرینی پرتقالی با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه شیرینی پرتقالی را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه کیک پرتقالی

آب نبات های پرتقالی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و معطر هستند که طبق دستور پخت های مختلف درست می شوند تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را مشاهده کنید. طرز تهیه کیک پرتقالی برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

مواد لازم کیک پرتقالی
کره 150 گرم
شکر پودر شده 70 گرم
پوست پرتقال را رنده کنید 1 قاشق غذاخوری
وانیل ½ قاشق چایخوری
یک تخم مرغ 1 قطعه
قهوه میت 20 گرم
آرد سفید 280 گرم
آب پرتقال 4 قاشق غذاخوری

طرز تهیه کیک پرتقالی

مرحله اول

برای تهیه کیک پرتقالی خوشمزه، در ابتدای کار، کره را از 30 دقیقه قبل از یخچال خارج کرده و اجازه دهید دمای آن کاملا با دمای محیط هماهنگ شود. سپس کره، وانیل و رنده پوست پرتقال را در ظرف مناسبی بریزید.

مرحله دوم

حالا پودر قند را داخل کاسه الک کنید سپس با همزن برقی با سرعت بالا خوب هم بزنید تا مخلوط کره کرم رنگ و سبک شود. سپس کاسه را چند بار بین کار جابه جا می کنیم تا روغن یکنواخت مخلوط شود.

سطح سوم

حالا تخم مرغ را به کاسه اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد یکدست و یکدست شوند. سپس آرد و قهوه آسیاب شده را در صافی بریزید و 3 بار الک کنید سپس کم کم به کاسه اضافه کنید و با لیسک خوب هم بزنید.

مرحله چهارم

در این مرحله خمیر را با نوک انگشت خوب ورز می دهیم سپس به تدریج آب پرتقال را به کاسه اضافه می کنیم و به ورز دادن ادامه می دهیم تا خمیر صاف و یکدستی به دست بیاید که به دست نچسبد.

مرحله پنجم

سپس خمیر را در کیسه فریزر قرار دهید و به مدت 30 دقیقه تا 1 ساعت در یخچال استراحت دهید. 15 دقیقه مانده به پایان استراحت خمیر، فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود.

مرحله ششم

حالا خمیر را بین دو کیسه فریزر به قطر 4 میلی متر باز کرده و با کاتر مورد نظر برش می دهیم. توجه داشته باشید که بعد از هر بار فرم دادن، کاتر را به آرد آغشته کنید و دوباره خمیر را فرم دهید. سپس سینی را با کاغذ پخت بپوشانید.

مرحله هفتم

حالا خمیر رول شده را در قالب فر می گذاریم سپس قالب را در طبقه وسط فر می گذاریم و اجازه می دهیم کلوچه ها کاملا پخته شوند و اطراف آن ها کمی طلایی شود. وقتی کیک ها پخت، قالب را از فر خارج کنید

مرحله هشتم

سپس بدون دست زدن به کیک ها می گذاریم کاملا خنک شوند سپس در صورت تمایل کناره ها را به شکلات آب شده آغشته می کنیم و روی آنها را با پودر پسته یا گردو تزئین می کنیم و با چای سرو می کنیم. نوش جان.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا