آشپزی

طرز تهیه شیرینی پرده تاتلیسی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه شیرینی تاتلیسی پرده

تاتلیسی یکی از انواع شیرینی های ترکی خوشمزه و خوش طعم است که بافتی سبک و ترد دارد و بسیار راحت و سریع آماده می شود.در مرحله طرز تهیه شیرینی پرده تاتلیسی در ادامه مطلب سرگرمی روز همراه باشید

مواد لازم برای شیرینی
باقلوا یوفکای 15 عدد معادل 480 گرم
ایرمیک (آرد سمولینا) 1 فنجان
گردو آسیاب شده 1 فنجان
کره ذوب شده 1 فنجان
روغن مایع 1 فنجان
مواد لازم برای سس
یک تخم مرغ 2 عدد
شیر نر 1 فنجان
روغن مایع 1 فنجان
وانیل 2 ساشه هر کدام 10 گرم
مواد لازم شربت
قند 2 و نیم لیوان
اب 2 و نیم لیوان
لیموی تازه 1 برش نازک

دستور پخت کیک پرده ای تاتلیسی

مرحله اول

برای تهیه کیک های پرده ای تاتلیسی ابتدا مقداری آب در ظرف یا قابلمه ای بریزید تا شربت درست شود، سپس شکر را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود، سپس یک لیموی تازه را فشار داده و یک دایره نازک از آن درست کنید. آن را خرد کرده و به مخلوط شربت اضافه کنید.

مرحله دوم

سپس قابلمه شربت را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید و مخلوط را مدام هم بزنید تا قبل از جوش آمدن آب شکر در آن حل شود و بعد از شروع به جوش آمدن مخلوط حرارت را کم کنید و اجازه دهید 20 دقیقه بجوشد و مخلوط شربتی را بجوشانید. .

سطح سوم

وقتی شربت غلیظ شد و به غلظت مناسب رسید و کاملا شفاف و یکنواخت شد، ظرف شربت را از روی حرارت بردارید و در دمای محیط قرار دهید تا خنک شود، می توانید مقدار لیمو ترش را به سلیقه خود کم یا زیاد کنید.

مرحله چهارم

سپس خمیر رشته را روی سطح صافی پهن کرده و در ظرف کوچکی مقداری روغن بریزید و به روش حمام آب روی بخار کتری آب کنید و مقداری روغن مایع به آن اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند و بافت یکدست شود. لباس فرم

مرحله پنجم

سپس مقداری از مخلوط روغن و کره را روی خمیر رشته بمالید، سپس مقداری بلغور بپاشید و سپس مقداری گردو چرخ کرده و روی خمیر بریزید و پهن کنید و سپس خمیر را از ابتدا تا انتها تا کنید و چین دار کنید.

مرحله ششم

حالا رشته ها را به همان شکل تا شده در ظرف مناسب یا سینی فر بچینید و با باقیمانده مخلوط کره و روغن بمالید و مراقب باشید که کره و روغن به طور یکنواخت به تمام قسمت های رشته بمالید و سپس آن را برگردانید. فر را از قبل گرم کنید.

مرحله هفتم

بعد از ده دقیقه که فر گرم شد، کلوچه ها را در فر قرار دهید و با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و اجازه دهید شیرینی ها به مدت 30 دقیقه خوب بپزند و سطح آنها طلایی شود، در این فاصله سس را آماده کرده و انجام دهید.

مرحله هشتم

برای سس ابتدا تخم مرغ ها را در ظرف مناسبی بریزید و با چنگال خوب هم بزنید تا گلوله شوند سپس کمی وانیل اضافه کنید و مخلوط کنید تا خوب مخلوط شوند و عطر وانیل پخش شود و بوی تخم مرغ را از بین ببرد.

مرحله نهم

سپس شیری که به دمای محیط رسیده است را به مخلوط سس اضافه کرده و هم می زنیم تا کاملا با هم ترکیب شده و بافت یکنواختی به دست آید، سپس کره مایع را روی مواد ریخته و هم می زنیم تا یکدست شده و مخلوط یکدست و یکدستی به دست آید.

مرحله دهم

بعد از اینکه کیک ها خوب پخته و طلایی شدند از فر خارج کرده و همه قسمت های کیک ها را با سس آماده شده به طور یکنواخت بریزید و دوباره در فر قرار دهید و فر را با دمای 180 درجه گرم کنید.

مرحله یازدهم

سپس اجازه دهید 35 تا 40 دقیقه دیگر کلوچه ها بپزند و پس از گذشت زمان ظرف را از فر خارج کرده و در دمای محیط قرار دهید و بگذارید خنک شود، پس از حدود 15 دقیقه شربت خنک را روی شیرینی ها بریزید و کنار بگذارید.

مرحله دوازدهم

حدود 2 ساعت زمان دهید تا شربت کاملا جذب شیرینی ها شود و سپس آن را در یخچال قرار دهید تا شیرینی ها سفت شوند و شربت روی آن ها سفت و غلیظ شود سپس آن را از یخچال خارج کرده و با احتیاط از ظرف خارج کنید. و در ظرف دیگری بریزید.

مرحله سیزدهم

سپس مقداری پودر یا تکه های پسته، پودر نارگیل، گردو، فندق یا شله بادام را به سلیقه و ذائقه خود روی شیرینی ها بپاشید و روی آن ها را تزئین کنید و سپس در ظرف مناسبی چند پرده تاتلیس بچینید. در نهایت تاتلیس را به عنوان یک دسر خوشمزه و خوش طعم یا یک شام مقوی با چای سرو کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا