آشپزی

طرز تهیه شیرینی چوروس +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

چگونه چورو درست کنیم

Churros یکی از معروف ترین شیرینی های اسپانیایی است که به دلیل طعم خوب در سراسر جهان پخش شده است برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله چگونه چورو درست کنیم برای سرگرمی روز همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
ارد 1 فنجان
اب 1 فنجان
یک تخم مرغ 3 عدد
وانیل ¼ قاشق غذاخوری
کره یا کره جامد 50 گرم
قند 1 قاشق غذاخوری
دارچین و شکلات تخته ای کافی

چگونه چورو درست کنیم

مرحله اول

برای تهیه چروهای خوشمزه ابتدا کره، آب و شکر را در قابلمه مناسبی بریزید و هم بزنید تا مواد یکدست شوند سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید.

مرحله دوم

حالا منتظر می مانیم تا آب شروع به حباب زدن کند. وقتی آب شروع به جوشیدن کرد، آرد را یکدفعه به قابلمه اضافه کنید و خوب هم بزنید تا خمیر نرم و یکدستی مانند خمیر نان خامه ای به دست آید.

سطح سوم

در این مرحله مرتب خمیر را هم زده و باز و بسته می کنیم تا کاملا مخلوط شود. ورز دادن خمیر حدود 5 دقیقه طول می کشد. سپس ظرف را از روی حرارت بردارید تا خنک شود.

مرحله چهارم

بعد از خنک شدن خمیر، تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و با همزن هم بزنید تا خمیر یکدست شود. پس از ترکیب شدن تخم مرغ ها، وانیل را به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید.

مرحله پنجم

در این مرحله لعاب را در قیف مناسب می ریزیم. سپس یک سینی مناسب را با کاغذ روغنی می پوشانیم سپس کیک را گرد یا صاف روی کاغذ روغنی می ریزیم.

مرحله ششم

حالا سینی را در فریزر می گذاریم و اجازه می دهیم خمیر به مدت 30 دقیقه در فریزر بماند تا سفت شود. سپس یک ماهیتابه عمیق را روی اجاق قرار می دهیم و به مقدار لازم روغن برای سرخ کردن اضافه می کنیم.

مرحله هفتم

توجه داشته باشید که روغن باید به اندازه ای باشد که هنگام سرخ کردن شیرینی ها در روغن شناور باشند. بعد از اینکه روغن خوب داغ شد، شیرینی ها را داخل روغن داغ شده بریزید و بگذارید سرخ شوند.

مرحله هشتم

بعد از اینکه یک طرف کیک ها کاملا سرخ شد، آن ها را برمی گردانیم تا طرف دیگر آن ها نیز سرخ شوند. در نهایت کیک ها را از روغن خارج کرده و روی توری یا حوله قرار دهید تا چربی اضافی آن گرفته شود.

مرحله نهم

در این مرحله شکلات را به همراه 1 قاشق غذاخوری روغن در یک کاسه فلزی ریخته و در حمام بخار آب می کنیم و سپس شیرینی ها را داخل شکلات می گذاریم و کنار می گذاریم تا شکلات سفت شود.

مرحله دهم

برای خوش طعم شدن شیرینی ها کمی پودر قند و 1 قاشق چایخوری پودر دارچین را در ظرف مناسبی مخلوط می کنیم سپس برای طعم بهتر شیرینی ها را در پودر قند و دارچین می غلتانیم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا