آشپزی

طرز تهیه شیرینی کادایف فنجانی با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه شیرینی کادایف فنجانی را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه مارشمالو کادایف

شیرینی شکل کادایف یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و بین المللی است که با دستور پخت های مختلف درست می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی به شکل جام کادایف را در ادامه مطلب مشاهده کنید. و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

مواد لازم برای کیک کدایف
میدان کادایف 500 گرم
کره 200 گرم
روغن مایع 3 قاشق غذاخوری
گردو کافی
مواد لازم شربت
قند 3 لیوان
اب 4 لیوان
آبلیموی تازه 5 قطره

طرز تهیه مارشمالو کادایف

مرحله اول

برای تهیه یک فنجان خوشمزه شیرینی کادایف ابتدا شربت را آماده می کنیم، برای این منظور آب و شکر را در قابلمه مناسبی می ریزیم و قابلمه را روی اجاق می گذاریم تا به مدت 10 دقیقه بجوشد.

مرحله دوم

بعد از این مدت آبلیموی تازه را به قابلمه اضافه کنید و بعد از 1-2 دقیقه قابلمه را از روی حرارت بردارید تا شربت کاملا خنک شود. حالا فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن می کنیم.

سطح سوم

سپس کره را روی اجاق کتری گرم کنید تا آب شود، سپس آن را با کره مایع مخلوط کنید. حالا رشته های کادایف را در تابه ای بریزید و مخلوط روغن و کره را روی آن بریزید و رشته ها را با دست جدا کنید.

مرحله چهارم

سپس یک دسته از رشته های کادایف را بردارید و در یک فنجان متوسط ​​قرار دهید، سپس با دست خوب فشار دهید تا رشته های کادایف شکل فنجان را پیدا کند. حالا گردو را نگینی خرد می کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله مقداری گردوی آسیاب شده روی پوست های کادایف بریزید و دوباره یک دسته از نخ ها را بردارید و روی گردوی آسیاب شده بچینید سپس با دست خوب فشار دهید تا یکدست شود.

مرحله ششم

حالا فنجان را در سینی فر برمی گردانیم تا نخ های کادایفه بیرون بیاید سپس به همین ترتیب ادامه می دهیم و سینی را در طبقه وسط فر قرار می دهیم. سپس آنها را بگذارید تا کاملا طلایی و پخته شوند.

مرحله هفتم

وقتی رشته ها کاملا طلایی شدند، قالب را از فر خارج کرده و اجازه دهید شیرینی های کادایف خنک شوند، سپس روی آنها را با برس شربت آغشته کرده و با پودر پسته و گردو تزیین کنید. نوش جان.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا