طرز تهیه شیرینی کره ای با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه شیرینی کره ای را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه شیرینی کره ای
شیرینی کره ای یکی از انواع شیرینی های خوش طعم و لذیذ است که بسیار راحت و سریع تهیه می شود و بافتی سبک و لطیف دارد. برای معرفی کامل و گام به گام طرز تهیه شیرینی کره ای برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
مواد لازم برای شیرینی کره ای | |
کره نرم | 250 گرم |
شکر پودر شده | 1 فنجان |
پودر نشاسته سیب زمینی | 1 فنجان |
ارد | 2 لیوان |
وانیل شکر | 1 بسته 5 گرمی معادل 1 قاشق چایخوری است |
پودر کاکائو | 1 قاشق مرباخوری |
پودر پسته | 3 قاشق غذاخوری |
طرز تهیه شیرینی کره ای
مرحله اول: مخلوط کره و شکر را آماده کنید
برای تهیه کیک های کره ای ابتدا کره ای که به دمای محیط رسیده و نرم شده را در ظرفی بریزید سپس پودر قند را اضافه کنید و با همزن برقی هم بزنید تا کاملا مخلوط و یکدست شود و قوام مخلوط به دست بیاید و حالت کرمی به خود بگیرد. کرکی و حجیم
مرحله دوم: نشاسته و آرد را اضافه کنید
سپس مقداری نشاسته سیب زمینی را به مخلوط مواد اضافه کنید و ورز دهید تا خوب یکدست شود، سپس آرد را در ظرف دیگری الک کنید تا بافت آن یکدست شود، سپس کم کم به مخلوط مواد اضافه کنید و خوب ورز دهید تا یکدست شود، مخلوط کنید و ترکیب کردن
نکته: از نشاسته مناسب استفاده کنید
اگر نشاسته سیب زمینی ندارید، می توانید از نشاسته ذرت یا نشاسته گندم نیز استفاده کنید، اما نشاسته سیب زمینی طعم بهتری دارد.
مرحله سوم: تنظیم بافت خمیر و تقسیم
دقت کنید که خمیر خیلی شل یا سفت نباشد، اگر خمیر شل باشد در حین پخت تغییر شکل می دهد و پهن تر می شود و اگر سفت بود سطح آن ترک می خورد سپس خمیر را به 3 قسمت مساوی تقسیم کنید و هر قسمت را کمی ورز دهید. .
مرحله چهارم: طعم دادن به خمیر
سپس به یکی از خمیرها مقداری پودر کاکائو اضافه کنید و ورز دهید تا کاملا مخلوط و یکدست شود و مقداری پودر پسته به خمیر دیگر اضافه کنید و ورز دهید تا بافت خمیر کاملا یکدست شود.خمیر سوم را ساده نگه دارید.
مرحله پنجم: شکل دادن به خمیر
سپس مقداری خمیر گردو را از خمیر جدا می کنیم و با دست به آن حالت می دهیم سپس کمی فشار می دهیم تا پهن شود سپس بیرون می آوریم و با چنگال شکل می دهیم و داخل آن را به شکل دلخواه چرب می کنیم و کاغذ روغنی می گذاریم. پایین شکل . .
مرحله ششم: پخت شیرینی در فر
سپس خمیر را در قالب قرار دهید و به مدت ده دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید و دمای فر را روی 150 درجه سانتیگراد قرار دهید و اجازه دهید شیرینی ها به مدت حدود 15 دقیقه خوب بپزند و سطح آنها طلایی شود.
مرحله هفتم: خنک سازی و تزئین
سپس قالب را از فر خارج کرده و در دمای اتاق قرار دهید تا شیرینی ها خنک شوند، سپس آن را به آرامی از کاغذ فر خارج کرده و در ظرف دیگری قرار دهید، سپس به سلیقه خود کمی عسل یا شکلات آب شده روی شیرینی ها بمالید. طعم و مزه
مرحله هشتم: تزیین نهایی کیک و سرو
سپس روی شیرینی ها را با پودر پسته، پودر نارگیل، گردوی آسیاب شده، فندق آسیاب شده، خلال بادام و یا شکلات چیپسی تزئین کنید، سپس مقداری شیرینی کره ای را در ظرف مناسبی بریزید و با چای برای پذیرایی و مهمانی سرو کنید.
5
1