آشپزی

طرز تهیه شیرینی کره ای با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه شیرینی کره ای را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه شیرینی کره ای

شیرینی کره ای یکی از انواع شیرینی های خوش طعم و لذیذ است که بسیار راحت و سریع تهیه می شود و بافتی سبک و لطیف دارد. برای معرفی کامل و گام به گام طرز تهیه شیرینی کره ای برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

مواد لازم برای شیرینی کره ای
کره نرم 250 گرم
شکر پودر شده 1 فنجان
پودر نشاسته سیب زمینی 1 فنجان
ارد 2 لیوان
وانیل شکر 1 بسته 5 گرمی معادل 1 قاشق چایخوری است
پودر کاکائو 1 قاشق مرباخوری
پودر پسته 3 قاشق غذاخوری

طرز تهیه شیرینی کره ای

مرحله اول: مخلوط کره و شکر را آماده کنید

برای تهیه کیک های کره ای ابتدا کره ای که به دمای محیط رسیده و نرم شده را در ظرفی بریزید سپس پودر قند را اضافه کنید و با همزن برقی هم بزنید تا کاملا مخلوط و یکدست شود و قوام مخلوط به دست بیاید و حالت کرمی به خود بگیرد. کرکی و حجیم

مرحله دوم: نشاسته و آرد را اضافه کنید

سپس مقداری نشاسته سیب زمینی را به مخلوط مواد اضافه کنید و ورز دهید تا خوب یکدست شود، سپس آرد را در ظرف دیگری الک کنید تا بافت آن یکدست شود، سپس کم کم به مخلوط مواد اضافه کنید و خوب ورز دهید تا یکدست شود، مخلوط کنید و ترکیب کردن

نکته: از نشاسته مناسب استفاده کنید

اگر نشاسته سیب زمینی ندارید، می توانید از نشاسته ذرت یا نشاسته گندم نیز استفاده کنید، اما نشاسته سیب زمینی طعم بهتری دارد.

مرحله سوم: تنظیم بافت خمیر و تقسیم

دقت کنید که خمیر خیلی شل یا سفت نباشد، اگر خمیر شل باشد در حین پخت تغییر شکل می دهد و پهن تر می شود و اگر سفت بود سطح آن ترک می خورد سپس خمیر را به 3 قسمت مساوی تقسیم کنید و هر قسمت را کمی ورز دهید. .

مرحله چهارم: طعم دادن به خمیر

سپس به یکی از خمیرها مقداری پودر کاکائو اضافه کنید و ورز دهید تا کاملا مخلوط و یکدست شود و مقداری پودر پسته به خمیر دیگر اضافه کنید و ورز دهید تا بافت خمیر کاملا یکدست شود.خمیر سوم را ساده نگه دارید.

مرحله پنجم: شکل دادن به خمیر

سپس مقداری خمیر گردو را از خمیر جدا می کنیم و با دست به آن حالت می دهیم سپس کمی فشار می دهیم تا پهن شود سپس بیرون می آوریم و با چنگال شکل می دهیم و داخل آن را به شکل دلخواه چرب می کنیم و کاغذ روغنی می گذاریم. پایین شکل . .

مرحله ششم: پخت شیرینی در فر

سپس خمیر را در قالب قرار دهید و به مدت ده دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید و دمای فر را روی 150 درجه سانتیگراد قرار دهید و اجازه دهید شیرینی ها به مدت حدود 15 دقیقه خوب بپزند و سطح آنها طلایی شود.

مرحله هفتم: خنک سازی و تزئین

سپس قالب را از فر خارج کرده و در دمای اتاق قرار دهید تا شیرینی ها خنک شوند، سپس آن را به آرامی از کاغذ فر خارج کرده و در ظرف دیگری قرار دهید، سپس به سلیقه خود کمی عسل یا شکلات آب شده روی شیرینی ها بمالید. طعم و مزه

مرحله هشتم: تزیین نهایی کیک و سرو

سپس روی شیرینی ها را با پودر پسته، پودر نارگیل، گردوی آسیاب شده، فندق آسیاب شده، خلال بادام و یا شکلات چیپسی تزئین کنید، سپس مقداری شیرینی کره ای را در ظرف مناسبی بریزید و با چای برای پذیرایی و مهمانی سرو کنید.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا