آشپزی

طرز تهیه شیرینی کشمشی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه کیک کشمشی

کشمش یکی از انواع شیرینی های سنتی ایرانی است که علاقه مندان زیادی دارد و در مناسبت های خاص به صورت نذری بین مردم توزیع می شود. شیرینی کشمشی یکی از شیرینی هایی است که مانند کیک یزدی به مناسبت های شیرین معروف است و به همین دلیل برای مناسبت های مذهبی استفاده می شود. این شیرینی لذیذ را می توانیم به صورت نرم یا خشک بنا به ذائقه خود بپزیم. برای مشاهده طرز تهیه شیرینی کشمشی در سایت تینا چی باشید.

محصولات مورد نیاز 8 تا 10 نفر
آرد قنادی 290 گرم (2 فنجان)
کشمش 100 گرم (نصف فنجان)
پودر خمیرمایه 1 قاشق چایخوری
یک تخم مرغ 2 عدد
وانیل نوک یک قاشق غذاخوری
کره 150 گرم
شکر پودر شده 250 گرم (1.5 فنجان)

دستور پخت کیک با کشمش

مرحله اول

برای تهیه کیک کشمشی خوشمزه ابتدا باید کره و تخم مرغ ها را 30 دقیقه قبل از یخچال بیرون بیاوریم تا هم دمای آشپزخانه باشند. سپس کره نرم شده را در یک کاسه مناسب و جادار بریزید سپس پودر قند را به آن اضافه کنید.

مرحله دوم

سپس پودر قند و کره را با همزن برقی حدود 5 دقیقه هم میزنیم تا یکدست شوند و به مایع سفید و کشدار تبدیل شوند. پودر قند و کره را با هم مخلوط کرده و تخم مرغ ها را به فاصله یک دقیقه به کاسه اضافه کنید و مخلوط کنید.

طرز تهیه کیک کشمشی

در آخر وانیل را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر مواد را با هم مخلوط کنید. در این مرحله کشمش ها را تمیز می کنیم و سپس می شوییم و پس از برداشتن آب اضافی آن را با مواد به ظرف اضافه می کنیم و با بقیه مواد مخلوط می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله آرد را با بکینگ پودر مخلوط می کنیم سپس دو بار الک می کنیم تا کاملا نرم شود سپس کم کم به مواد داخل کاسه اضافه می کنیم و با قاشق مواد را هم می زنیم تا خمیر شیرینی درست شود و آرد درست شود. انباشته نمی شود.

مرحله پنجم

حالا فر را با دمای ۱۶۰ درجه روشن می کنیم تا گرم شود، سپس کف قالب را چرب می کنیم یا یک اسفنج با روغن می گذاریم. مقداری از خامه را با قاشق بردارید و در سینی فر به شکل گلوله هایی به اندازه گردو بچینید.

طرز تهیه کیک کشمشی

توجه داشته باشید که کیک ها را حتما باید با فاصله از هم در سینی فر قرار دهید چون بعد از ریختن در سینی فر باز می شوند و به فضای بیشتری نیاز دارند. در نهایت سینی را به مدت 10 دقیقه در فر قرار دهید تا کیک ها بپزند.

مرحله هفتم

وقتی لبه های کیک ها کمی طلایی شد به این معنی است که آنها آماده هستند. نکته دیگر این است که اگر می خواهید شیرینی کشمشی شما خشک شود و ترد و ترد شود، شیرینی ها را به مدت 20 تا 25 دقیقه در فر قرار دهید.

نکاتی برای درست کردن کیک کشمشی

کیک کشمشی با گردو

یکی از موادی که می تواند کیک کشمشی را خوشمزه تر کند، افزودن گردو به آن هاست. برای این کار 50 گرم گردو را چرخ کرده و به مخلوط کشمش اضافه کنید. علاوه بر اینکه شیرینی کشمشی را خوشمزه تر می کند، دسر جشن تری را نیز به ارمغان می آورد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا