آشپزی

طرز تهیه شیرینی کنجدی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه کیک کنجدی

شیرینی کنجدی یکی از شیرینی های خانگی ساده و خوشمزه است که با مواد مختلف تهیه می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله آن را ببینید. طرز تهیه کیک کنجدی برای سرگرمی روز همراه باشید

مواد لازم برای شیرینی کنجدی
کنجد سفید 1 فنجان
شکر قهوهای 50 گرم
سفیده تخم مرغ 1 قطعه
وانیل مایع 1 قاشق چایخوری

طرز تهیه کیک کنجدی

مرحله اول

برای تهیه کیک کنجدی خانگی و ساده ابتدا فر را با دمای 180 درجه روشن می کنیم تا کاملا گرم شود و آماده شدن شیرینی را به تاخیر نیندازیم سپس سینی را با کاغذ کره ای می پوشانیم.

مرحله دوم

اگر کاغذ پخت در دسترس نداشتیم، می توانیم روی سینی فر کمی کره آب شده بمالیم، سپس روی آن را با کمی آرد بپاشیم. سپس سینی را برمیگردانیم تا آرد اضافی داخل آن بریزد.

سطح سوم

در این مرحله کنجد را به همراه شکر قهوه ای و سفیده تخم مرغ در ظرف مناسبی بریزید سپس مواد را با قاشق خوب مخلوط کنید تا کاملا یکدست شوند. در صورت نبود شکر قهوه ای می توانیم از شکر سفید استفاده کنیم.

مرحله چهارم

بعد از یکنواخت شدن مواد، وانیل مایع را اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا یکدست شود. سپس با قاشق یا قاشق خامه قنادی را خارج کرده و در سینی فر بریزید.

مرحله پنجم

بین دو کیک کمی فاصله می گذاریم تا به هم نچسبند. سپس یک قاشق را کره بمالید، سپس با پشت قاشق شیرینی ها را صاف کنید. حالا سینی را داخل فر می گذاریم تا کیک ها بپزند.

مرحله ششم

پخت کیک ها حدود 10-12 دقیقه طول می کشد. بعد از پخت کامل کیک ها سینی را از فر خارج می کنیم و می گذاریم کیک ها خنک شوند سپس در ظرف مورد نظر خود می گذاریم و با چای سرو می کنیم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا