آشپزی

طرز تهیه عدسی ساده با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه عدسی ساده را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه عدس معمولی

عدس یکی از انواع غذاهای لذیذ ایرانی است که می توانیم برای ناهار یا شام علاوه بر صبحانه سرو کنید تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه عدس معمولی برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
عدس 400 گرم
سیب زمینیها 2 عدد وسط
پیاز 2 عدد وسط
سیر 2 قرص
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل کافی
زردچوبه و کره کافی

طرز تهیه عدس معمولی

مرحله اول

من آماده می کنم عدس خوشمزه برای صبحانه ابتدا عدس ها را خوب تمیز کنید سپس در ظرف مناسبی بریزید. سپس آنقدر آب سرد اضافه می کنیم که سطح آب یک انگشت از سطح عدس بالاتر باشد.

مرحله دوم

حالا بگذارید عدس چند ساعت خیس بخورد تا علاوه بر نرم شدن، ورم آن کاملا برطرف شود. بعد از این مدت عدس ها را خوب بشویید سپس در قابلمه مناسبی قرار دهید.

سطح سوم

در این مرحله سیب زمینی ها را پوست گرفته سپس ریز خرد کرده و به قابلمه اضافه کنید. سپس 4 پیمانه آب جوش به قابلمه اضافه کنید سپس درب قابلمه را ببندید و بگذارید مواد بجوشد.

مرحله چهارم

در این مدت پیاز را نگینی خرد کنید سپس ظرف مناسبی روی اجاق بگذارید و کمی روغن اضافه کنید. سپس پیاز را به تابه اضافه می کنیم و خوب تفت می دهیم تا سبک و شیشه ای شود.

مرحله پنجم

بعد از روشن شدن پیاز، کمی زردچوبه و فلفل سیاه به آن اضافه می کنیم و چند دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه می دهیم تا عطر ادویه ها حس شود. سپس سیر را در تابه رنده می کنیم و کمی تفت می دهیم تا عطر آن ظاهر شود.

مرحله ششم

در این مرحله پوره گوجه فرنگی را به تابه اضافه کنید و خوب تفت دهید تا کاملا سرخ شود. در صورت تمایل می توانید 1 قاشق غذاخوری آرد گندم را به تابه اضافه کنید و برای لعاب بیشتر تفت دهید.

مرحله هفتم

در این مرحله مواد داخل تابه را به قابلمه با عدس اضافه می کنیم و کمی هم می زنیم تا به طور یکنواخت در آب پخش شوند. سپس دوباره درب قابلمه را می گذاریم و می گذاریم عدس جا بیفتد و به غلظت برسد.

مرحله هشتم

جوشاندن عدس حدود 45 دقیقه تا یک ساعت طول می کشد. سپس بعد از غلیظ شدن و جا افتادن کامل عدس ها را در ظرف مورد نظر بریزید و با آبلیمو سرو کنید.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا