طرز تهیه عدسی گندم با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه عدسی گندم را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه عدس گندم
عدس گندم یکی از انواع غذاهای خوش طعم و لذیذ است که بسیار راحت و سریع تهیه می شود و بسیار مقوی و انرژی زا است. برای معرفی کامل و گام به گام طرز تهیه عدس گندم برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
مواد لازم برای 2 نفر | |
گندم پوست کنده یا بلغور گندم | نصف فنجان |
عدس | 1 فنجان |
سیب زمینیها | 1 قطعه |
رب گوجه فرنگی (قابل جدا شدن) | کافی |
نمک و زردچوبه | کافی |
فلفل سیاه و پاپریکا | کافی |
پیاز سرخ شده | 2 قاشق غذاخوری |
عصاره گوشت یا آب قلم | به مقدار مورد نظر |
طرز تهیه عدس گندم
مرحله اول
ابتدا گندم و عدس را چند ساعت قبل در ظرف های جداگانه بریزید و مقداری آب روی آن ها بریزید و بگذارید خیس بخورند و پف آن ها از بین برود، بعد از چند ساعت گندم و عدس را آبکش کرده و در قابلمه بریزید.
مرحله دوم
سپس مقداری از آب یخ زده قلم را روی آنها بریزید و در قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و درب قابلمه را ببندید و بگذارید با هم بپزند سپس سیب زمینی ها را پوست گرفته و بشویید و با رنده ریز رنده کنید و به آن اضافه کنید. مواد داخل قابلمه را اضافه کنید.
سطح سوم
اجازه دهید سیب زمینی ها همراه با مواد بپزند، در همین حین در تابه ای کمی روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود، سپس پوره گوجه فرنگی را در آن ریخته و تفت دهید تا بوی پوره گوجه فرنگی خام گرفته شود. حذف شده است.
مرحله چهارم
وقتی رنگ رب گوجه فرنگی کمی تیره شد زردچوبه را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید تا رنگ آن روشن شود سپس تابه را از روی حرارت بردارید و مخلوط پوره گوجه فرنگی و زردچوبه را به مواد داخل قابلمه اضافه کنید و با هم مخلوط کنید. . مخلوطش کن
مرحله پنجم
سپس مقداری روغن داخل تابه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود، سپس پیاز را نگینی خرد کرده و در روغن داغ تفت دهید تا شفاف شود، سپس پیاز داغ را به مواد داخل قابلمه اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.
مرحله ششم
سپس در قابلمه را کمی نمک و فلفل بریزید و هم بزنید تا با همه مواد مخلوط شود و کاملا مخلوط شود سپس طعم عدس گندم را بچشید و نمک را به سلیقه و سلیقه خود تنظیم کنید، می توانید کمی قرمز اضافه کنید. فلفل.مواد را بریزید.
مرحله هفتم
بعد از اینکه عدس گندم کاملا پخت، قابلمه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید، سپس عدس گندم را در ظرف مناسبی بریزید و با چند برگ نعناع، ریحان و گشنیز تازه تزئین کنید و یک برش لیموی تازه را کنار آن قرار دهید. ظرف عدس گندم سرگرمی روز عدس گندم را به عنوان یک غذای خوشمزه، ساده و مقوی با نان تازه و خمیر مایه و انواع دارچین و چاشنی سرو کنید.
5
2