آشپزی

طرز تهیه عدسی گندم با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه عدسی گندم را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه عدس گندم

عدس گندم یکی از انواع غذاهای خوش طعم و لذیذ است که بسیار راحت و سریع تهیه می شود و بسیار مقوی و انرژی زا است. برای معرفی کامل و گام به گام طرز تهیه عدس گندم برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

مواد لازم برای 2 نفر
گندم پوست کنده یا بلغور گندم نصف فنجان
عدس 1 فنجان
سیب زمینیها 1 قطعه
رب گوجه فرنگی (قابل جدا شدن) کافی
نمک و زردچوبه کافی
فلفل سیاه و پاپریکا کافی
پیاز سرخ شده 2 قاشق غذاخوری
عصاره گوشت یا آب قلم به مقدار مورد نظر

طرز تهیه عدس گندم

مرحله اول

ابتدا گندم و عدس را چند ساعت قبل در ظرف های جداگانه بریزید و مقداری آب روی آن ها بریزید و بگذارید خیس بخورند و پف آن ها از بین برود، بعد از چند ساعت گندم و عدس را آبکش کرده و در قابلمه بریزید.

مرحله دوم

سپس مقداری از آب یخ زده قلم را روی آنها بریزید و در قابلمه را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید و درب قابلمه را ببندید و بگذارید با هم بپزند سپس سیب زمینی ها را پوست گرفته و بشویید و با رنده ریز رنده کنید و به آن اضافه کنید. مواد داخل قابلمه را اضافه کنید.

سطح سوم

اجازه دهید سیب زمینی ها همراه با مواد بپزند، در همین حین در تابه ای کمی روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود، سپس پوره گوجه فرنگی را در آن ریخته و تفت دهید تا بوی پوره گوجه فرنگی خام گرفته شود. حذف شده است.

مرحله چهارم

وقتی رنگ رب گوجه فرنگی کمی تیره شد زردچوبه را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید تا رنگ آن روشن شود سپس تابه را از روی حرارت بردارید و مخلوط پوره گوجه فرنگی و زردچوبه را به مواد داخل قابلمه اضافه کنید و با هم مخلوط کنید. . مخلوطش کن

مرحله پنجم

سپس مقداری روغن داخل تابه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود، سپس پیاز را نگینی خرد کرده و در روغن داغ تفت دهید تا شفاف شود، سپس پیاز داغ را به مواد داخل قابلمه اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.

مرحله ششم

سپس در قابلمه را کمی نمک و فلفل بریزید و هم بزنید تا با همه مواد مخلوط شود و کاملا مخلوط شود سپس طعم عدس گندم را بچشید و نمک را به سلیقه و سلیقه خود تنظیم کنید، می توانید کمی قرمز اضافه کنید. فلفل.مواد را بریزید.

مرحله هفتم

بعد از اینکه عدس گندم کاملا پخت، قابلمه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید، سپس عدس گندم را در ظرف مناسبی بریزید و با چند برگ نعناع، ​​ریحان و گشنیز تازه تزئین کنید و یک برش لیموی تازه را کنار آن قرار دهید. ظرف عدس گندم سرگرمی روز عدس گندم را به عنوان یک غذای خوشمزه، ساده و مقوی با نان تازه و خمیر مایه و انواع دارچین و چاشنی سرو کنید.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا