آشپزی

طرز تهیه علی نازیک +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه علی نازیک

علی نازیک یکی از غذاهای ساده و خوشمزه ترکیه است که با نام های مختلف شناخته می شود برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله. طرز تهیه علی نازیک برای سرگرمی روز همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
بادمجان 4 قطعه بزرگ
سیر 2 تا 3 قرص
ماست 1 کاسه
فلفل 1 قاشق چایخوری
نمک 1 قاشق غذاخوری
مواد لازم برای سس
گوشت چرخکرده 250 گرم
پیاز 1 قطعه
گوجه فرنگی 1 قطعه
فلفل سبز 1 قطعه
فلفل 1 قاشق غذاخوری
نمک 1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه، آویشن و فلفل کافی
روغن مایع ½ فنجان

طرز تهیه علی نازیک

مرحله اول

برای تهیه یک علی نسیک خوشمزه ابتدا بادمجان ها را شسته و سپس خشک کرده و روی اجاق می گذاریم تا بادمجان ها کباب شوند و مغز آن ها کاملا پخته و نرم شوند. سپس بادمجان ها را از روی حرارت برمی داریم.

مرحله دوم

حالا شکم بادمجان ها را برش می دهیم سپس گوشت را از داخل خارج کرده و ریز خرد می کنیم و می گذاریم کاملا خنک شود. سپس بادمجان ها را در ظرف مناسبی بریزید و ماست را به آن اضافه کنید.

سطح سوم

در این مرحله پوست سیر را جدا می کنیم سپس آن را شسته و با رنده ریز رنده می کنیم. سپس سیر را به همراه نمک و فلفل به بادمجان اضافه می کنیم سپس هم می زنیم تا مواد مخلوط و یکدست شوند.

مرحله چهارم

حالا سس علی نصیک را آماده می کنیم، برای این کار گوشت را به تکه های کوچک تقسیم می کنیم سپس در چرخ گوشت می گذاریم و چرخ می کنیم. سپس پیاز را پوست گرفته و بشویید سپس آن را ریز خرد کنید.

مرحله پنجم

در این مرحله گوجه فرنگی و فلفل سبز را می شوییم سپس پوست گوجه را جدا می کنیم و همراه با فلفل سبز به صورت سنگ های ریز خرد می کنیم. سپس یک تابه مناسب را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و کمی روغن مایع داخل آن می ریزیم.

مرحله ششم

حالا پیاز را در تابه بریزید و تفت دهید تا پیاز سبک و شفاف شود. سپس گوشت چرخ کرده را به پیازها اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند، سپس پوره گوجه فرنگی و فلفل را به گوشت اضافه کنید.

مرحله هفتم

در این مرحله گوجه و فلفل را تفت می دهیم تا کاملا سرخ شوند و بوی خامی ماکارونی گرفته شود سپس نمک و فلفل و آویشن و فلفل سیاه را به گوشت چرخ کرده اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا بوی ادویه خام گرفته شود. ناپدید شده است.

مرحله هشتم

در آخر فلفل سبز را به سس گوشت چرخ کرده اضافه کنید و تفت دهید سپس حرارت را خاموش کنید. سپس بورانی بادمجان را در ظرف مناسبی بریزید و سس گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و سرو کنید. نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا