آشپزی

طرز تهیه فاهیتا گوشت با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه فاهیتا گوشت را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه فاهیتا با گوشت

فاهیتا گوشت یکی از غذاهای محبوب و پرطرفدار در مکزیک است که با مواد مختلف درست می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه فاهیتا با گوشت برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
گوشت مستقیم 500 گرم
پیاز قرمز 3 عدد
فلفل قرمز 2 عدد
فلفل زرد 2 عدد
لیموی تازه 1 قطعه
سس ووسترشر 1 و نیم قاشق غذاخوری
سیر حریره 1 قاشق غذاخوری
تخم گشنیز و پودر فلفل قرمز 1 قاشق غذاخوری
پودر زیره ½ قاشق غذاخوری
فلفل 1 قاشق غذاخوری
روغن سبوس برنج 1 و نیم قاشق غذاخوری
چاشنی گوشت کافی

طرز تهیه فاهیتا با گوشت

مرحله اول

برای تهیه فاهیتای گوشتی خوشمزه ابتدا گوشت را در ظرف درب دار قرار دهید سپس درب آن را ببندید و بگذارید یک شب در یخچال بماند تا گوشت کهنه و ترد شود.

مرحله دوم

حالا بعد از گذشت این مدت گوشت را به ورقه های نازک برش می دهیم و در ظرف مناسبی منتقل می کنیم. سپس فلس های پیاز قرمز را برمی داریم و می شوییم و سپس به صورت خلال های نازک برش می دهیم.

سطح سوم

در این مرحله پیاز خرد شده را به همراه سس ورسترشایر و چاشنی های گوشتی به گوشت اضافه می کنیم سپس خوب مخلوط می کنیم و روی کاسه را سلفون می پوشانیم و گوشت را به مدت 5 ساعت در یخچال استراحت می دهیم.

مرحله چهارم

حالا بعد از این مدت گوشت طعم دار شده را از یخچال خارج می کنیم و فلفل را شسته و به صورت نوارهای نازک برش می دهیم. سپس گوشت ترشی شده را به ظرف مناسبی منتقل کنید.

مرحله پنجم

در این مرحله فلفل، روغن سبوس برنج، تخم گشنیز، پودر فلفل قرمز، پودر زیره، فلفل سیاه و رب سیر را به گوشت اضافه می کنیم. سپس گوشت را با دست خوب ماساژ می دهیم تا ادویه ها از گوشت گرفته شود.

مرحله ششم

حالا آب لیموترش تازه را روی گوشت بریزید و مخلوط کنید. بعد یک تابه گریل را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و سپس با روغن مایع چرب می کنیم و می گذاریم تابه خوب داغ شود.

مرحله هفتم

در این مرحله گوشت مزه دار شده را در تابه ریخته و تفت می دهیم سپس اجازه می دهیم تا گوشت کاملا بپزد و رنگ آن تغییر کند. سپس پیاز قرمز و فلفل را داخل ماهیتابه با گوشت می ریزیم و تفت می دهیم.

مرحله هشتم

در آخر وقتی سبزیجات و گوشت کاملا پخته شدند حرارت را خاموش کنید سپس گوشت را همراه با سبزی در ظرف مورد نظر بریزید و با نان پیتا و سالاد سبز و سس به دلخواه سرو کنید. نوش جان.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا