آشپزی

طرز تهیه فرنی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه فرنی

بلغور جو یکی از مخلفات خوشمزه و مقوی است که می توان از آن به عنوان پیش غذا و یک وعده غذایی کامل استفاده کرد. برای مشاهده این آموزش آشپزی، نکته زیر را دنبال کنید.

همچنین ببینید: طرز تهیه شیر برنج زعفرانی دزفولی با عسل برای ماه رمضان

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
نشاسته 1 فنجان
قند 1.5 فنجان
گل سرخ ½ فنجان
شیر نر 4 لیوان
آب سرد 1 فنجان
خلال پسته برای تزئین

دستور تهیه کچمک

مرحله اول

ابتدا نشاسته را با یک لیوان آب سرد در ظرف مناسبی مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا نشاسته در آب حل شود. سپس 2 فنجان شیر را به کاسه حاوی نشاسته اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

مرحله دوم

حالا ظرف را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و با قاشق چوبی مواد را هم می زنیم تا نشاسته گلوله نشود. سپس بقیه شیر را در دو مرحله به کاسه اضافه کنید و مرتب مواد را هم بزنید تا نشاسته کاملا حل شود.

سطح سوم

وقتی نشاسته کاملا حل شد شکر و گلاب را اضافه کنید و به هم زدن فرنی ادامه دهید تا به غلظت مناسب برسد. برای اینکه بفهمیم فرنی به قوام خودش رسیده است با قاشق چوبی روی آن خط می کشیم.

همچنین ببینید: طرز تهیه شله زرد فوری و مجلسی خوشمزه به روش دسته ای 4 نفره

مرحله چهارم

اگر خط کمی بماند یعنی فرنی ما آماده است و باید ظرف را از روی اجاق برداریم. سپس فرنی را در بشقاب مورد نظر می ریزیم و روی آن را با خلال پسته تزئین می کنیم، می توانیم این فرنی را گرم یا سرد سرو کنیم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا