آشپزی

طرز تهیه فسنجان با گوشت قلقلی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه فسنجان با گوشت قلقلی

خورش فسنجان با گوشت قلقلی یکی از خورش های خوشمزه و شیک است که برای پذیرایی و مهمانی بسیار مناسب است و به روش های مختلف و با مواد مختلف تهیه می شود.خورش فسنجان با گوشت قلقلی طرفداران زیادی در بین مردم دارد صحنه با طرز تهیه فسنجان با گوشت قلقلی برای سایت آموزشی مفید همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
گردو 150-200 گرم
گوشت چرخکرده 400 گرم
پیاز 2 عدد
رب انار 5 قاشق غذاخوری
قند 4 قاشق غذاخوری
نمک و زردچوبه نصف قاشق چایخوری
فلفل نصف قاشق چایخوری
پودر فلفل سبز نصف قاشق چایخوری
کره 50 گرم
روغن مایع به مقدار مورد نظر

دستور تهیه قرقاول با گوشت قلقلی

مرحله اول

من آماده می کنم فسنجان با گوشت کلکال ابتدا پیاز را با رنده ریز رنده کنید سپس گوشت چرخ کرده را در ظرفی بریزید و پیاز را به آن اضافه کنید سپس نمک، زردچوبه، فلفل سیاه و پودر چیلی سبز را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید و ورز دهید تا بافت یکدست شود.

مرحله دوم

وقتی بافت گوشت کمی سفت و غلیظ شد یک تکه گوشت به اندازه یک گردوی کوچک بردارید و با دست شکل دهید و به شکل گردویی در بیاورید و در ظرفی قرار دهید و کل گوشت را در به همین ترتیب ورز دهید و کنار بگذارید.

نکته

بعد از اینکه گوشت را ورز دادید به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کند و طعم ادویه ها کاملا به خورد گوشت برود.

سطح سوم

سپس در تابه ای مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود سپس گوشت کوفته را در تابه ریخته و تفت دهید و گوشت را کاملاً برگردانید تا همه قسمت های آن سرخ شود و رنگ گوشت تغییر کند سپس آن را بردارید. از آتش

مرحله چهارم

سپس گردوها را در آسیاب بریزید و پودر کنید سپس پیاز را به صورت خلالی یا نگینی برش دهید و در تابه ای کمی روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود سپس پیازها را در روغن ریخته و تفت دهید. تا زمانی که سبک و طلایی شوند..

مرحله پنجم

سپس گردو را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود و کمی روغن اضافه کنید و اگر می خواهید رنگ فسنجان تیره تر شود گردو را بیشتر تفت دهید سپس مقداری آب سرد داخل قابلمه بریزید و هم بزنید و درب قابلمه را ببندید. .

مرحله ششم

آبی که به مواد داخل قابلمه اضافه می کنید باید کاملا سرد باشد تا خورش فسنجان روغن بگیرد، می توانید چند تکه یخ به آب اضافه کنید تا فسنجان روغن بیشتری خارج کند، سپس حرارت را ملایم کرده و بگذارید تا بپزد. گردو کمی

مرحله هفتم

سپس به ذائقه و سلیقه خود می توانید مقداری شکر داخل مواد خورش بریزید و هم بزنید سپس رب انار را که به ذائقه خود ترش، شیرین یا شیرین است به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا با آب خورش ترکیب شود. خورش رنگ روشن

مرحله هشتم

سپس گوشت گوشت را در قابلمه می گذاریم و سپس درب قابلمه را می بندیم و می گذاریم با حرارت متوسط ​​خوب بپزد و جا بیفتد و بعد از پخته شدن خورش با قاشق میل کنید و به میزان رب انار و شکر را به آن اضافه کنید. به سلیقه شما .یک پیمانه

مرحله نهم

سپس مقداری برنج را بجوشانید و بگذارید خوب دم بکشد سپس در ظرف مناسبی بریزید و با زعفران تزیین کنید. سپس خورش فسنجان را با گوشت کلخلی در ظرف مناسبی گذاشته و با مقداری گردوی آسیاب شده تزیین می کنیم. در آخر خورش قرقاول گوشت قلقلی را به همراه برنج زعفرانی و ته دیگ، سالاد، ترشی، زیتون سوخاری و دارچین سرو کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا