آشپزی

طرز تهیه فلفل پلو با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه فلفل پلو را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه فلفل پلو

فلفل پلو یکی از انواع غذاهای ساده و لذیذ ایرانی است که با دستور پخت های مختلف می توانید آموزش کامل و مرحله به مرحله را مشاهده کنید. طرز تهیه فلفل پلو برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
برنج 4 لیوان
سینه مرغ 400 گرم
فلفل 4 عدد
پیاز 2 عدد وسط
ترخون خشک 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و زردچوبه کافی
زعفران آب پز 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه فلفل پلو

مرحله اول

برای تهیه فلفل دلمه ای مجلسی پلو ابتدا سینه مرغ را به صورت مکعبی برش می دهیم سپس فلفل دلمه ای را شسته و نواری برش می دهیم. سپس فلس های پیاز را جدا می کنیم سپس آن را می شوییم.

مرحله دوم

حالا پیاز را ورقه ای برش دهید، سپس یک تابه مناسب را روی حرارت ملایم قرار دهید. سپس مقداری روغن مایع داخل ماهیتابه بریزید و بلافاصله پیاز را اضافه کنید سپس تفت دهید تا پیاز سبک و شفاف شود.

سطح سوم

در این مرحله سینه مرغ را به پیاز اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا رنگ مرغ تغییر کند. سپس فلفل سیاه را به سینه مرغ اضافه می کنیم و تفت دادن را ادامه می دهیم تا بوی خامی آن از بین برود.

مرحله چهارم

حالا ترخون خشک، نمک، فلفل و زردچوبه را به سینه مرغ اضافه کنید و سرخ کنید سپس حرارت را خاموش کنید. سپس برنج را شسته و در قابلمه ای حاوی 5 لیوان آب به همراه 1 قاشق چایخوری نمک می گذاریم.

مرحله پنجم

در این مرحله کمی روغن مایع و زعفران دم کرده به برنج اضافه می کنیم سپس قابلمه را روی حرارت زیاد می گذاریم و اجازه می دهیم آب اضافی برنج کشیده شود. سپس یک رگ مناسب را انتخاب می کنیم.

مرحله ششم

حالا داخل قابلمه مقداری روغن مایع می ریزیم سپس ته دیگ مورد نظر را در آن فیکس می کنیم. سپس وقتی آب اضافی برنج کاملا کشیده شد آن را از روی حرارت برداشته سپس مقداری برنج را داخل قابلمه می ریزیم.

مرحله هفتم

در این مرحله مقداری از مواد میانی را روی برنج پخش می کنیم سپس دوباره روی مواد را با برنج می پوشانیم. به همین ترتیب ادامه می دهیم تا مواد تمام شود. سپس شعله پخش کن را روی حرارت ملایم قرار می دهیم.

مرحله هشتم

حالا درب قابلمه را با بخار آب بپوشانید سپس روی قابلمه قرار دهید. سپس قابلمه را روی شعله پخش کن می گذاریم و اجازه می دهیم فلفل به مدت 45 دقیقه روی آتش بماند تا کاملا دم بکشد.

مرحله نهم

سرگرمی روز بعد از این مدت اجاق گاز را خاموش می کنیم سپس غذا را در قابلمه هم می زنیم تا یکدست شود. در آخر پلو را در ظرف مورد نظر بریزید و با فلفل سیاه تزئین کنید. نوش جان.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا