آشپزی

طرز تهیه قرابیه انجیر +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه انجیر

انجیر کارابیا یکی از انواع شیرینی های ساده و خوشمزه در ترکیه است که با دستور پخت های مختلف درست می شود برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه انجیر برای سرگرمی روز همراه باشید

مواد مورد نیاز اطراف انجیر است
کره 250 گرم
روغن مایع ½ فنجان
شکر دانه ریز ½ فنجان
ماست 2 قاشق غذاخوری
یک تخم مرغ 1 قطعه
پودر کاکائو 1 قاشق چایخوری
وانیل 1 بسته
پودر خمیرمایه ½ بسته
ارد 5 تا 6 فنجان
مواد میانی لازم در دسترس هستند
انجیر خشک 13 عدد
شکر دانه ریز 3 قاشق غذاخوری
کره 1 قاشق غذاخوری
اب ½ فنجان
گردو یا فندق 1 فنجان
پودر دارچین 1 قاشق چایخوری

طرز تهیه انجیر

مرحله اول

برای تهیه کارابی ساده انجیر 30 دقیقه قبل کره را از یخچال خارج می کنیم سپس در آشپزخانه می گذاریم و اجازه می دهیم کره با دمای محیط سازگار شود و کاملا نرم شود.

مرحله دوم

حالا کره و شکر را در ظرف مناسبی بریزید سپس با همزن برقی به مدت 30 ثانیه هم بزنید. سپس ماست را به همراه کره مایع به مخلوط کره اضافه کرده و مخلوط می کنیم.

سطح سوم

در این مرحله تخم مرغ را به همراه وانیل و پودر کاکائو به مخلوط کره اضافه می کنیم سپس هم می زنیم تا بافت تخم مرغ ها از انعقاد خارج شود و مواد با هم ترکیب و یکدست شوند. سپس بکینگ پودر را اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

حالا مواد را هم می زنیم تا مخلوط شوند سپس آرد را داخل الک می ریزیم و 3 بار الک می کنیم. سپس آرد را کم کم به مخلوط کره اضافه می کنیم، وقتی خمیر نرم و لطیفی به دست آمد از اضافه کردن آرد خودداری می کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله با شستن انجیرها مواد میانی را آماده می کنیم و سپس آنها را ریز خرد می کنیم و همراه با شکر و آب و کره در قابلمه مناسبی می ریزیم و روی حرارت ملایم می گذاریم.

مرحله ششم

حالا اجازه دهید انجیرها در شربت بپزند تا آب اضافی آن تبخیر شود. سپس وقتی آب اضافی انجیر تبخیر شد، قابلمه را از روی حرارت برمی داریم، سپس گردوی خرد شده را به همراه پودر دارچین به انجیر اضافه می کنیم.

مرحله هفتم

در این مرحله می گذاریم مواد میانی کاملا خنک شود. سپس فر را روی 180 درجه سانتیگراد قرار می دهیم سپس می گذاریم فر کاملا گرم شود. سپس سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم.

مرحله هشتم

حالا به اندازه یک گردو خمیر را برداشته و مقداری از مواد میانی را می ریزیم سپس خمیر را به شکل انجیر جمع می کنیم و در سینی فر می گذاریم. در ادامه کارابین ها را به همین ترتیب آماده می کنیم تا مواد تمام شود.

مرحله نهم

در این مرحله سینی را در طبقه وسط فر قرار می دهیم سپس اجازه می دهیم تا کارابی ها در فر بمانند تا طلایی شوند. سپس قالب را از فر در می آوریم، سپس می گذاریم کارابی ها کاملا خنک شوند.

مرحله دهم

در آخر مقداری پودر قند داخل الک می ریزیم و روی الک می گذاریم. سپس انجیرها را در ظرف دلخواه خود می چینیم سپس با چای زعفران تازه دم کرده سرو می کنیم. نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا