آشپزی

طرز تهیه قرابیه بادام +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه رب بادام

قرابیه بادام یکی از شیرینی های خوش طعم و لذیذ است که بافتی سبک و ترد دارد و بسیار راحت و سریع تهیه می شود. برای معرفی کامل و گام به گام طرز تهیه رب بادام برای سرگرمی روز همراه باشید

مواد لازم برای شیرینی مقدار مواد
مارگارین یا کره ساده 250 گرم
کره نصف فنجان
شکر پودر شده 5 قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت 4 قاشق غذاخوری
پودر بادام 1 فنجان (اختیاری)
وانیل 1 بسته معادل 5 گرم است
ارد 4 فنجان و 1 قاشق غذاخوری
مواد لازم برای رویه مقدار مواد
شکلات سفید کافی
شکلات تلخ کافی
بادام ها نصف فنجان

طرز تهیه رب بادام

مرحله 1: مخلوط پایه را آماده کنید

ابتدا کره ای که به دمای محیط رسیده و نرم شده را در ظرف بزرگی بریزید سپس کره مایع را به آن اضافه کنید و مخلوط کنید تا کاملا مخلوط و یکدست شود سپس پودر قند را به مخلوط مواد اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. برای تهیه کارابی بادام می توانید به جای کره معمولی از کره مارگارین استفاده کنید.

مرحله 2: نشاسته و وانیل را اضافه کنید

وقتی مخلوط یک بافت صاف و کشدار پیدا کرد، سپس مقداری نشاسته ذرت را به مخلوط مواد اضافه کنید و مخلوط کنید تا کاملا یکدست شود و بافت مخلوط یکدست شود، سپس وانیل را روی مخلوط مواد ریخته و خوب مخلوط کنید.

مرحله 3: بادام ها را با مخلوط مخلوط کنید

وقتی عطر وانیل در مخلوط پخش شد، بنا به ذائقه و ذائقه خود می توانید مقداری بادام را در مخلوط کن بریزید و کاملا چرخ کرده و به مخلوط مواد اضافه کنید و هم بزنید تا خوب مخلوط و یکدست شوند و طعم مواد بادام را اضافه کنید.

مرحله 4: آرد را اضافه کنید

سپس مقداری آرد را در ظرف دیگری الک کنید تا بافت یکدست و یکدست شود و سپس آرد را کم کم به مخلوط مواد اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید، آرد را اضافه کنید تا خمیر یکدست شود و بافت آن یکدست شود.

مرحله 5: آرد را ورز دهید و مخلوط کنید

سپس خمیر را کمی ورز دهید تا بافت یکدست و نرم شود و دیگر به دست نچسبد و اگر خمیر کمی چسبناک بود مقداری آرد به آن اضافه کنید و ورز دهید تا بافت غلیظ شود و دیگر به دست نچسبد. خمیر را ورز دهید، کنار بگذارید

مرحله 6: برش و آماده سازی خمیر

سپس نیمی از خمیر را روی سطح صافی قرار دهید و با وردنه پهن کنید، سپس با چاقوی مربع تیز خمیر را برش دهید و سپس نیمه دیگر خمیر را به همین ترتیب آماده کنید و سعی کنید تمام برش ها به یک اندازه باشد. و شکل بودن

مرحله 7: خمیر را در تابه قرار دهید

سپس کف قالب یا شکل دلخواه را با روغن یا کره چرب کنید یا کف قالب را کاغذ روغنی قرار دهید و برش های خمیر را با فاصله در تابه بچینید زیرا بعد از پخت کمی پف می کنند و حجم می دهند. افزایش می یابد، بهتر است کمی فاصله داشته باشید

مرحله هشتم: در فر بپزید

سپس سینی را به مدت 10 دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید و دمای فر را روی 160 درجه سانتیگراد قرار دهید و اجازه دهید شیرینی ها به مدت 20 تا 25 دقیقه در فر بپزند و بعد از پختن سطح آنها کمی صورتی رنگ می شود.

مرحله 9: خنک کردن و جداسازی

سپس سینی را از فر خارج کرده و در دمای محیط قرار دهید تا کمی خنک شود، سپس شیرینی ها را با احتیاط از روی کاغذ فر جدا کنید تا خرد نشوند و شکلشان خراب نشود، سپس شیرینی ها را در ظرف دیگری قرار دهید تا خنک شوند. به صورت کامل.

مرحله 10: درست کردن شکلات

در مرحله بعد مقداری شکلات سفید و شکلات تلخ را در دو ظرف جداگانه بریزید و روی حرارت غیر مستقیم قرار دهید تا ذوب شوند سپس ظرف ها را کنار بگذارید تا شکلات ها به دمای محیط برسند سپس شکلات ها را در دو قیف مختلف بریزید.

مرحله یازدهم: با شکلات و بادام تزئین کنید

سپس شکلات ذوب شده را روی کلوچه ها بریزید و روی سطح آن ها را پخش کنید، سپس روی آنها را با مقداری بادام خرد شده تزئین کنید و سپس به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا شکلات روی آن ها سفت و سفت شود.

مرحله 12: Karabiah را سرو کنید

بعد از این مدت کارابی ها را از یخچال خارج کرده و مقداری از آن ها را در ظرف مناسبی بریزید و این دسر خوشمزه و شیک را به عنوان یک دسر محبوب و مناسب برای پذیرایی و مهمانی با چای یا قهوه سرو کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا