آشپزی

طرز تهیه قرابیه سیب و دارچین با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه قرابیه سیب و دارچین را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه کارابیا با سیب و دارچین

سیب و دارچین کرابیه یکی از شیرینی های خوشمزه ایرانی است که اصل آن متعلق به شهر تبریز است، آموزش کامل و مرحله به مرحله را مشاهده کنید. طرز تهیه کارابیا با سیب و دارچین برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

مواد لازم سیب و دارچین است
کره 250 گرم
وانیل نوک یک قاشق چای خوری
ارد 3.5 فنجان
ماست شیرین 2 قاشق غذاخوری
زرده 1 قطعه
شکر پودر شده ½ فنجان
پودر خمیرمایه ½ قاشق غذاخوری
مواد لازم برای طبقه متوسط
یک سیب 2 عدد
هویج 1 قطعه
قند 5 قاشق غذاخوری
کره 20 گرم
پوست پرتقال را رنده کنید 1 قاشق چایخوری
پودر هل ½ قاشق چایخوری
پودر دارچین ½ قاشق چایخوری

طرز تهیه کارابیا با سیب و دارچین

مرحله اول

برای تهیه کارابی خوشمزه با سیب و دارچین در ابتدای کار تمام مواد لازم برای کارابی ها را در فضای آشپزخانه قرار دهید سپس در دمای اتاق بگذارید تا دمای آنها کاملا با محیط هماهنگ شود.

مرحله دوم

در این مرحله به سراغ تهیه مواد میانی کارابی می رویم که برای آن سیب و هویج کاملاً پوست گرفته می شود و سپس سیب را با رنده درشت رنده می کنیم و هویج را ریز رنده می کنیم.

سطح سوم

حالا سیب و هویج رنده شده را به همراه شکر و کره در ظرف مناسبی بریزید سپس ظرف را روی حرارت ملایم قرار دهید. سپس سیب و هویج را تفت می دهیم تا آب بین بافت آنها تبخیر شود و پخته شوند.

مرحله چهارم

وقتی آب اضافی سیب و هویج کاملا کشیده شد، ماهیتابه را از روی حرارت بردارید، سپس پوست پرتقال رنده شده را به همراه پودر دارچین و پودر هل به تابه اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد یکدست و یکدست شوند.

مرحله پنجم

بعد از آن می گذاریم مواد میانی کاملا خنک شود، سپس خمیر کره را آماده می کنیم، برای این منظور ابتدای فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد تنظیم می کنیم و می گذاریم فر کاملا گرم شود.

مرحله ششم

حالا کره را که به دمای محیط رسیده در ظرف مناسبی بریزید و پودر قند را داخل کاسه الک کنید سپس با همزن برقی به مدت 5 دقیقه هم بزنید تا مخلوط کره کرمی و کرمی شود.

مرحله هفتم

سپس زرده تخم مرغ را به همراه وانیل و ماست به کاسه اضافه کنید و حدود 2 دقیقه هم بزنید تا بافت خمیر یکدست شود. حالا آرد را 3 بار الک کرده و 2 پیمانه از آن را به همراه بیکینگ پودر به کاسه اضافه کنید.

مرحله هشتم

حالا مواد داخل کاسه را با لیسک مخلوط می کنیم تا آرد به خورد مخلوط کره برود، سپس باقی مانده آرد را به صورت کنترل شده به ظرف اضافه می کنیم و با لیسک یا نوک انگشت هم می زنیم تا خمیر نرمی به دست بیاید. به دست نمی چسبد به دست می آید.

مرحله نهم

توجه داشته باشید که به دلیل وجود روغن در دستور، خمیر را با کف دست ورز ندهید تا داخل روغن بیفتد، اگر خمیر داخل روغن بیفتد، بافت کیک سفت می شود. سپس از خمیر به دست آمده گلوله هایی به وزن 16 گرم برش می دهیم.

مرحله دهم

حالا ابتدا یک شانه تمیز را به آرد آغشته می کنیم و گلوله خمیر را به شکل بیضی روی دندانه های درشت شانه قرار می دهیم. سپس خمیر را با فشار دست کمی باز کنید و 1 قاشق چایخوری از مخلوط سیب را داخل خمیر بریزید.

مرحله یازدهم

سپس دو طرف خمیر را به آرامی به هم وصل می کنیم سپس آن ها را به هم می چسبانیم تا مواد میانی پنهان شود. حالا سینی را با کاغذ روغنی می پوشانیم و خمیر فرم گرفته را به آرامی در سینی می چینیم.

مرحله دوازدهم

در این مرحله سینی را در طبقه وسط فر می گذاریم و اجازه می دهیم تا کارابی ها به مدت 35 دقیقه در فر بمانند تا کاملا پخته شده و لبه هایشان کمی طلایی شود. پس از این مدت، قالب را از فر خارج کنید.

مرحله سیزدهم

حالا بدون دست زدن به کارابی ها اجازه دهید کاملا خنک شوند سپس روی کارابی های خنک شده را با شکلات آب شده و پسته تزئین کنید. در آخر کارابی را با چای تازه دم سرو می کنیم. نوش جان.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا