آشپزی

طرز تهیه قلیه تن ماهی با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه قلیه تن ماهی را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه خاویار ماهی تن

فیله ماهی تن یکی از غذاهای جنوبی کشورمان است که با دستور پخت های مختلفی تهیه می شود برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله. طرز تهیه خاویار ماهی تن برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
پیاز 1 قطعه
سیر 4 قرص
گشنیز 400 گرم
زغال اخته 50 گرم
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
تمر هندی ½ بسته
آب جوش 4 لیوان
زردچوبه و نمک هر کدام 1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه و ادویه کاری هر کدام 1 قاشق چایخوری

طرز تهیه خاویار ماهی تن

مرحله اول

برای تهیه خاویار ماهی تن ساده در ابتدای کار گشنیز را همراه با شنبلیله می شوییم و خیلی ریز خرد می کنیم. سپس یک قابلمه مناسب را روی حرارت ملایم قرار دهید و مایع گیاهی معطر را بدون اضافه کردن روغن داخل قابلمه بریزید.

مرحله دوم

حالا سبزی معطر را تفت می دهیم تا آب اضافی آن تبخیر شود، سپس کمی روغن مایع به قابلمه اضافه می کنیم و تفت دادن را ادامه می دهیم تا سبزی کاملا سرخ شود. سپس پیاز را ریز خرد کنید.

سطح سوم

سپس ظرف مناسبی را روی حرارت ملایم قرار می دهیم سپس کمی روغن مایع اضافه می کنیم. حالا پیاز خرد شده را به همراه زردچوبه به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا پیاز سبک و شفاف شود.

مرحله چهارم

حالا سیر را با دندانه های ریز رنده شده رنده می کنیم سپس به تابه اضافه می کنیم و به تفت دادن ادامه می دهیم تا عطر سیر گرفته شود. سپس پوره گوجه فرنگی را به تابه اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا بوی خامی آن از بین برود.

مرحله پنجم

وقتی رب گوجه فرنگی رنگ شد، مواد داخل تابه را به قابلمه اضافه کنید و هم بزنید. سپس نمک و فلفل و ادویه کاری را به قابلمه اضافه می کنیم و دوباره تفت می دهیم تا ادویه ها سرخ شوند.

مرحله ششم

حالا تمر هندی را با 1 پیمانه آب جوش مخلوط کرده و صاف کنید تا کاملاً یکدست شود. سپس تمر هندی را به قابلمه اضافه کنید و هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند. حالا بقیه آب جوش را به قابلمه اضافه کنید.

مرحله هفتم

سپس درب قابلمه را ببندید و اجازه دهید خورش به مدت 20 دقیقه روی حرارت ملایم بماند تا جا بیفتد. بعد از این مدت قابلمه را از روی اجاق برداشته و خاویار را در ظرف مورد نظر می ریزیم.

مرحله هشتم

حالا ماهی تن را روی خورش بریزید. توجه داشته باشید در حین پخت خورش حرارت باید خیلی کم باشد سپس در فاصله زمانی بین پخت خورش را چند بار هم بزنید تا نچسبد. سپس قلیه ماهی تن را با برنج و زیتون سرو می کنیم. نوش جان.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا