آشپزی

طرز تهیه قیمه ریزه با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه قیمه ریزه را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه گوشت چرخ کرده

قیمه ریزه یکی از غذاهای محلی و بومی اصفهان است و علاوه بر طعم لذیذ و لذیذ، بسیار مقوی، سالم و پر خاصیت است و به راحتی و سریع تهیه می شود. برای معرفی کامل گام به گام طرز تهیه گوشت چرخ کرده برای بالاخره یک سایت آموزشی همراه باشید

مواد لازم برای 2 نفر
گوشت چرخ کرده مخلوط 150 گرم
پیاز 2 عدد
آرد نخودچی 1.5 قاشق غذاخوری
برنج نیم دانه 1 قاشق غذاخوری
زنجبیل تازه 3 قاشق غذاخوری
جوجن خشک شده 2 قاشق چایخوری
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
روغن مایع 2 قاشق غذاخوری
نمک 2 قاشق چایخوری
فلفل 1 قاشق چایخوری
پودر تخم گشنیز ½ قاشق چایخوری
زردچوبه 1 قاشق چایخوری
آب جوش 4 لیوان

طرز تهیه گوشت چرخ کرده

مرحله اول

تهیه یازاس گوشت چرخ کرده خوشمزه پیاز را در ظرفی با رنده ریز رنده کنید و آب پیاز را با توری بگیرید سپس گوشت چرخ کرده را با پیاز مخلوط کنید و ورز دهید تا کاملا مخلوط شود.

مرحله دوم

سپس نمک، زردچوبه، فلفل سیاه، پودر تخم گشنیز، نیمی از جوجن تازه، جوجن خشک و آرد نخودچی را به مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید تا ادویه ها کاملا جذب گوشت شوند.

سطح سوم

سپس با دست خوب ورز دهید تا بافت گوشت یکدست و یکدست شود سپس به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا گوشت شکل خودش را بگیرد و طعم همه مواد با هم مخلوط شود.

مرحله چهارم

سپس گوشت را از یخچال خارج کرده و کمی له می کنیم سپس آن را بردارید و با دست به شکل گردویی در بیاورید و کل گوشت را به همین ترتیب شکل دهید.

مرحله پنجم

کوفته ها را در ظرفی بریزید و دوباره در یخچال قرار دهید تا قوام یکنواختی پیدا کند و در حین پخت از هم نپاشد و در این فاصله سس را آماده کنید.

مرحله ششم

حالا برای تهیه سس ابتدا پیاز را نگینی خرد کرده و در قابلمه ای با روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود سپس پیاز را در آن تفت دهید.

مرحله هفتم

وقتی پیاز را سرخ کردید و سبک شد زردچوبه را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید تا طلایی شود سپس پوره گوجه فرنگی را بریزید و تفت دهید تا طعم خامی آن از بین برود.

مرحله هشتم

وقتی رب تغییر رنگ داد، یک قاشق چایخوری جوجن خشک را اضافه کنید و کمی تفت دهید، سپس آب جوش را داخل قابلمه بریزید و سپس جوجن تازه را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید.

نکته: با توجه به ذائقه و میل خود می توانید از کمی ترخون هم در سس و هم در گوشت کوفته ها استفاده کنید.

مرحله نهم

وقتی آب به جوش آمد، کوفته ها را به آن اضافه کنید و اگر می خواهید سس لعاب دار شود، مقداری برنج نیم دانه به مواد قابلمه اضافه کنید.

مرحله دهم

سپس درب قابلمه را تا نیمه گذاشته و به مدت یک ساعت و نیم با حرارت ملایم می گذاریم تا گوشت کاملا پخته و سفت شود سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید.

مرحله یازدهم

سپس گوشت چرخ کرده را در ظرف مناسبی بریزید و روی آن را با چند برگ نعنا، گشنیز و ترخون تزیین کنید و با برنج زعفرانی، ترشی، سالاد، سبزیجات و انواع دارچین سرو کنید.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا