طرز تهیه قیمه ریزه با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه قیمه ریزه را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه گوشت چرخ کرده
قیمه ریزه یکی از غذاهای محلی و بومی اصفهان است و علاوه بر طعم لذیذ و لذیذ، بسیار مقوی، سالم و پر خاصیت است و به راحتی و سریع تهیه می شود. برای معرفی کامل گام به گام طرز تهیه گوشت چرخ کرده برای بالاخره یک سایت آموزشی همراه باشید
مواد لازم برای 2 نفر | |
گوشت چرخ کرده مخلوط | 150 گرم |
پیاز | 2 عدد |
آرد نخودچی | 1.5 قاشق غذاخوری |
برنج نیم دانه | 1 قاشق غذاخوری |
زنجبیل تازه | 3 قاشق غذاخوری |
جوجن خشک شده | 2 قاشق چایخوری |
رب گوجه فرنگی | 2 قاشق غذاخوری |
روغن مایع | 2 قاشق غذاخوری |
نمک | 2 قاشق چایخوری |
فلفل | 1 قاشق چایخوری |
پودر تخم گشنیز | ½ قاشق چایخوری |
زردچوبه | 1 قاشق چایخوری |
آب جوش | 4 لیوان |
طرز تهیه گوشت چرخ کرده
مرحله اول
تهیه یازاس گوشت چرخ کرده خوشمزه پیاز را در ظرفی با رنده ریز رنده کنید و آب پیاز را با توری بگیرید سپس گوشت چرخ کرده را با پیاز مخلوط کنید و ورز دهید تا کاملا مخلوط شود.
مرحله دوم
سپس نمک، زردچوبه، فلفل سیاه، پودر تخم گشنیز، نیمی از جوجن تازه، جوجن خشک و آرد نخودچی را به مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید تا ادویه ها کاملا جذب گوشت شوند.
سطح سوم
سپس با دست خوب ورز دهید تا بافت گوشت یکدست و یکدست شود سپس به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا گوشت شکل خودش را بگیرد و طعم همه مواد با هم مخلوط شود.
مرحله چهارم
سپس گوشت را از یخچال خارج کرده و کمی له می کنیم سپس آن را بردارید و با دست به شکل گردویی در بیاورید و کل گوشت را به همین ترتیب شکل دهید.
مرحله پنجم
کوفته ها را در ظرفی بریزید و دوباره در یخچال قرار دهید تا قوام یکنواختی پیدا کند و در حین پخت از هم نپاشد و در این فاصله سس را آماده کنید.
مرحله ششم
حالا برای تهیه سس ابتدا پیاز را نگینی خرد کرده و در قابلمه ای با روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود سپس پیاز را در آن تفت دهید.
مرحله هفتم
وقتی پیاز را سرخ کردید و سبک شد زردچوبه را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید تا طلایی شود سپس پوره گوجه فرنگی را بریزید و تفت دهید تا طعم خامی آن از بین برود.
مرحله هشتم
وقتی رب تغییر رنگ داد، یک قاشق چایخوری جوجن خشک را اضافه کنید و کمی تفت دهید، سپس آب جوش را داخل قابلمه بریزید و سپس جوجن تازه را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید.
نکته: با توجه به ذائقه و میل خود می توانید از کمی ترخون هم در سس و هم در گوشت کوفته ها استفاده کنید.
مرحله نهم
وقتی آب به جوش آمد، کوفته ها را به آن اضافه کنید و اگر می خواهید سس لعاب دار شود، مقداری برنج نیم دانه به مواد قابلمه اضافه کنید.
مرحله دهم
سپس درب قابلمه را تا نیمه گذاشته و به مدت یک ساعت و نیم با حرارت ملایم می گذاریم تا گوشت کاملا پخته و سفت شود سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید.
مرحله یازدهم
سپس گوشت چرخ کرده را در ظرف مناسبی بریزید و روی آن را با چند برگ نعنا، گشنیز و ترخون تزیین کنید و با برنج زعفرانی، ترشی، سالاد، سبزیجات و انواع دارچین سرو کنید.
5
2