آشپزی

طرز تهیه لازانیا با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه لازانیا را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

دستور تهیه لازانیا

دوستداران غذاهای خوشمزه ایتالیایی، این مقاله برای شماست. امروز طرز تهیه یکی از محبوب ترین غذاهای ایتالیایی که لازانیا است را به شما معرفی می کنیم تا آموزش مرحله به مرحله آشپزی را ببینید. دستور تهیه لازانیا برای و سرگرمی روز سایت همراه باشید

مواد تشکیل دهنده لازانیا
پیاز بزرگ عدد
گوشت چرخکرده 300 گرم
فلفل عدد
قارچ خرد شده کافی
نمک، فلفل، زردچوبه کافی
چاشنی برای لازانیا کافی
رب گوجه فرنگی قاشق سوپخوری
سس گوجه 2-3 قاشق غذاخوری
کره 50 گرم
آرد سفید دو قاشق غذاخوری
شیر نر دو فنجان
خمیر لازانیا تا جایی که لازم است
از جمله سس تا جایی که لازم است
پیتزا با پنیر تا جایی که لازم است

دستور تهیه لازانیا

مرحله اول

من آماده می کنم لازانیا لذیذ ایرانی در مرحله اول باید یک پیاز بزرگ را بعد از شستن پوست آن جدا کنید. سپس آن را مانند یک سنگ قیمتی آسیاب یا رنده کنید. سپس یک ماهیتابه را روی گاز بگذارید و کف آن را خوب چرب کنید.

مرحله دوم

پس از داغ شدن روغن، پیاز را در تابه بریزید و خوب تفت دهید تا نرم و طلایی شود. در این مرحله بعد از نرم شدن پیاز، 300 گرم گوشت چرخ کرده را که چند ساعت بیرون از فریزر بوده و به دمای محیط رسیده، داخل تابه می ریزند.

سطح سوم

مواد را خوب مخلوط کنید. یک یا دو فلفل را بعد از شستن ورقه‌ای خرد کنید و به همراه مقداری قارچ خرد شده به تابه اضافه کنید. سپس مقداری نمک، فلفل به همراه مقداری زردچوبه و ادویه لازانیا را روی مواد می ریزیم.

مرحله چهارم

سپس خوب مخلوط کنید تا طعم و عطر گوشت گرفته شود. یک قاشق غذاخوری پوره گوجه فرنگی را به همراه مقداری سس گوجه فرنگی به تابه اضافه کنید و خوب هم بزنید تا بوی خامی آن از بین برود. بعد از چند دقیقه گاز را خاموش کنید.

مرحله پنجم

در این مرحله مقداری روغن در تابه بریزید و آن را کمی حرارت دهید تا آب شود. سپس دو قاشق آرد سفید را اضافه کرده و کمی تفت دهید. وقتی عطر مطبوعش تمام شد و سختی آن از بین رفت، باید دو لیوان شیر را کم کم به مواد اضافه کنید.

مرحله ششم

مراقب باشید هنگام اضافه کردن شیر، آن را مدام هم بزنید تا به قوام فرنی کم تبدیل شود. سپس مقداری نمک و فلفل اضافه کنید و بعد از چند دقیقه آن را از روی حرارت بردارید. یک قابلمه را روی گاز بگذارید و چند لیوان آب داخل آن بریزید.

مرحله هفتم

وقتی آب به جوش آمد، نوبت به اضافه کردن پوسته های لازانیا می رسد. اجازه دهید پوست ها خوب بپزند. سپس آن را از روی حرارت بردارید. یک بشقاب لازانیا را روی میز خود قرار دهید.

مرحله هشتم

کف آن را کمی چرب کرده و مقداری بشامل بریزید و روی آن کراست ها را بچینید. مواد گوشتی خود را به همراه مقداری پنیر پیتزا روی ورقه های لازانیا بریزید و دوباره روی آن ها را با ورقه های لازانیا بپوشانید.

مرحله نهم

این کار را تا زمانی که تمام موادتان تمام شود ادامه دهید. در آخر یک لایه فویل روی ظرف بگذارید و با سس بشامل و پنیر پیتزا روی آن بریزید. در صورت تمایل می توانید روی پوسته لازانیا را با مقداری قارچ و فلفل بپوشانید.

مرحله دهم

در مرحله آخر ظرف لازانیا را در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید. بعد از 30 دقیقه که لازانیا کاملا پخته شد، آن را از فر خارج کرده و پس از برش با خانواده میل کنید.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا