آشپزی

طرز تهیه لوبیا پلو با مرغ +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه لوبیا پلو با مرغ

باقالی پلو یکی از غذاهای ساده و خوشمزه ایرانی است که می توانید با دستور پخت های مختلف آن را تهیه کنید تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه لوبیا پلو با مرغ برای سرگرمی روز همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
برنج 4 لیوان
سینه مرغ 2 عدد
پیاز 2 عدد
لوبیا سبز 300 گرم
زعفران آب پز 3 قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه و قرمز کافی
روغن مایع، زردچوبه و پودر دارچین کافی

طرز تهیه لوبیا پلو با مرغ

مرحله اول

برای تهیه لوبیا پلو خوشمزه با مرغ در ابتدای کار یک عدد پیاز را پوست گرفته سپس به 4 قسمت مساوی تقسیم می کنیم و همراه با سینه مرغ در ظرف مناسبی قرار می دهیم و به اندازه قابلمه آب اضافه می کنیم.

مرحله دوم

حالا به سینه مرغ مقداری نمک و زردچوبه اضافه می کنیم سپس قابلمه را روی حرارت متوسط ​​می گذاریم و اجازه می دهیم سینه های مرغ در آب جوش بماند تا کاملا بپزند. سپس لوبیا سبزها را شسته و به اندازه دلخواه برش می دهیم.

سطح سوم

در این مرحله که سینه های مرغ کاملا پخته شد از قابلمه خارج می کنیم سپس ریش ریش می کنیم. سپس فلس های پیاز باقی مانده را برداشته و تابه مناسبی را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و در آن کمی روغن مایع اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

حالا پیاز را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا پیاز سبک و شفاف شود. سپس لوبیا سبز را با نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز و زردچوبه به پیاز اضافه می کنیم و تفت دادن را ادامه می دهیم تا ادویه ها سرخ شوند.

مرحله پنجم

در این مرحله سینه مرغ رنده شده را به همراه زعفران به تابه اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا سینه مرغ سرخ شود. سپس همه مواد را به یک طرف تابه هدایت می کنیم، سپس پوره گوجه فرنگی را اضافه می کنیم و تفت می دهیم.

مرحله ششم

حالا وقتی بوی خامی رب گوجه فرنگی از بین رفت و رنگ آن روشن شد، مواد را هم می زنیم تا مخلوط و یکدست شوند. سپس 3 تا 4 قاشق غذاخوری آب جوش به مواد اضافه کنید و هم بزنید.

مرحله هفتم

در این مرحله یک قابلمه مناسب آب را روی حرارت زیاد قرار می دهیم سپس 1 تا 2 قاشق چایخوری نمک به آب داخل قابلمه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم آب به نقطه جوش برسد سپس برنج را شسته و در قابلمه قرار می دهیم. اضافه می کنیم

مرحله هشتم

حالا برنج را به مدت 8 تا 12 دقیقه در آب در حال جوش می گذاریم تا پخت اولیه آن تمام شود، وقتی دانه های برنج دور برنج نرم شد و هسته آن کمی گیر کرد، قابلمه را از روی حرارت برمی داریم سپس آبکشی می کنیم. برنج.

مرحله نهم

در این مرحله یک قابلمه مناسب انتخاب می کنیم و مقداری روغن مایع داخل آن می ریزیم سپس ته دیگ مورد نظر را داخل قابلمه فیکس می کنیم. سپس یک لایه برنج داخل قابلمه می ریزیم و مقداری مواد و پودر دارچین را روی برنج پخش می کنیم.

مرحله دهم

حالا به همین ترتیب ادامه می دهیم تا مواد تمام شود. سپس شعله پخش کن را روی حرارت ملایم قرار می دهیم سپس درب قابلمه را با درب می بندیم و روی قابلمه می گذاریم و روی شعله پخش می کنیم.

مرحله یازدهم

در نهایت لوبیا پلو را به مدت ۴۵ دقیقه روی آتش بگذارید تا کاملا دم بکشد. سپس بعد از این مدت پلو را در قابلمه هم زده و در ظرف مورد نظر می ریزیم و سرو می کنیم. نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا