آشپزی

طرز تهیه لوکوم +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه شیرینی ترکی

لوکم یکی از انواع شیرینی های ساده و خوشمزه در ترکیه است که شباهت زیادی به باسلوق دارد برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی ترکی برای سرگرمی روز همراه باشید

مواد لازم برای شیرینی ترکی
نشاسته رنگی 1 فنجان
آب سرد 1 فنجان
قند 1 فنجان
پودر ژله در رنگ دلخواه 1 بسته
نشاسته ذرت کافی

طرز تهیه شیرینی ترکی

مرحله اول

برای تهیه یک دمنوش خوشمزه ابتدا نشاسته رنگی را همراه با آب در قابلمه مناسبی بریزید سپس هم بزنید تا نشاسته رنگی کاملا در آب حل شود. سپس شکر را به همراه پودر ژله مورد نظر به قابلمه اضافه می کنیم.

مرحله دوم

حالا قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید، سپس مدام هم بزنید تا مخلوط نعنا غلیظ شود. سپس وقتی شیرینی ترکی به غلظت دلخواه رسید آن را از روی اجاق برداشته سپس ظرف مناسبی را انتخاب می کنیم.

سطح سوم

در این مرحله داخل ظرف مناسبی را با کمی آب خیس می کنیم و روی آن را با کیسه فریزر می پوشانیم سپس لوکوم را در ظرف مورد نظر می ریزیم و با قاشق خیس آن را صاف و یکدست می کنیم.

مرحله چهارم

حالا لوکوم را به مدت 24 ساعت در یخچال می گذاریم تا سفت شود و خودش را بگیرد. سپس بعد از این مدت مقداری نشاسته ذرت را داخل الک می ریزیم سپس روی سطح کار صاف می کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله لوکوم را از یخچال خارج می کنیم و سپس روی سطح کار برمی گردانیم و کیسه فریزر را به آرامی از روی آن جدا می کنیم. سپس چاقو را به نشاسته ذرت آغشته می کنیم سپس لوکوم را به اندازه و شکل دلخواه برش می دهیم.

مرحله ششم

در آخر مقداری نشاسته ذرت را داخل الک بریزید و قسمت هایی از نشاسته لذیذ را که نشاسته ندارد الک کنید. در آخر دمنوش شیرینی ترکی را در ظرف مورد نظر بریزید و با چای زعفران سرو کنید. نوش جان

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا