آشپزی

طرز تهیه ماهی سوخاری +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز پخت ماهی سرخ شده

ماهی سرخ شده یکی از فست فودهای خوشمزه و پرطرفدار است که با طعم های مختلف تهیه می شود تا آموزش کامل مرحله به مرحله را ببینید. طرز پخت ماهی سرخ شده برای سرگرمی روز همراه باشید

مواد لازم برای 2 نفر
ماهی 450 گرم
چیپس 1 فنجان
فلفل قرمز 1 قاشق چایخوری
جعفری 1 قاشق غذاخوری
اب دوغ ½ فنجان

طرز پخت ماهی سرخ شده

مرحله اول

برای تهیه ماهی سرخ شده ساده ابتدا چیپس ها را کاملا برش می دهیم سپس در ظرف مناسبی می ریزیم. در صورت تمایل به جای چیپس خرد شده می توانیم از آرد سوخاری یا آرد سوخاری پانگو نیز استفاده کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله جعفری را می شوییم و در آبکش می گذاریم و می گذاریم آب اضافی آن کشیده شود. سپس جعفری را روی تخته گوشت می گذاریم سپس آن را ریز خرد می کنیم.

سطح سوم

حالا جعفری و فلفل قرمز خرد شده را به چیپس های خرد شده اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد با هم ترکیب و یکدست شوند. سپس تکه های ماهی را در دوغ قرار می دهیم تا با یک لایه دوغ پوشانده شوند.

مرحله چهارم

در این مرحله تکه های ماهی را با چیپس داخل مخلوط قرار می دهیم و دوباره رول می کنیم تا مخلوط با چیپس به طور یکنواخت سطح ماهی را بپوشاند. سپس فر را روی 200 درجه سانتیگراد قرار می دهیم.

مرحله پنجم

حالا سینی فر را با کمی روغن چرب کنید سپس تکه های گوشت ماهی را داخل آن بریزید. سپس سینی را در طبقه وسط فر قرار می دهیم سپس ماهی را به مدت 10-12 دقیقه در فر می گذاریم تا کاملا بپزد.

مرحله ششم

اگر فر در دسترس نداریم می توانیم ماهی را در روغن سرخ کنیم. برای سرخ کردن ماهی باید آن را در روغن شناور سرخ کنیم. در نهایت چربی اضافی ماهی را با حوله بردارید و سرو کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا