آشپزی

طرز تهیه مربای کامکوات +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه مربای کامکوات

مربای کامکوات یکی از مرباهای جدید و بسیار خوشمزه ایرانی است که در شمال کشورمان شهرت بیشتری دارد برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله. طرز تهیه مربای کامکوات برای سرگرمی روز همراه باشید

مواد لازم مربای کامکوات
کامکوات 500 گرم
قند 500 گرم
اب 1 فنجان
گل سرخ 2 قاشق غذاخوری
گلدان هل سبز 1 قاشق مرباخوری
آب لیمو ½ قاشق غذاخوری

طرز تهیه مربای کامکوات

مرحله اول

برای تهیه مربای لذیذ کامکوات ابتدا کامکوات ها را بشویید سپس در آبکش بگذارید تا آب اضافی آن گرفته شود. سپس با چنگال چند سوراخ روی کامکوات ایجاد می کنیم سپس قابلمه مناسبی را انتخاب می کنیم.

مرحله دوم

حالا قابلمه را تا نیمه از آب پر کنید سپس روی حرارت زیاد قرار دهید تا آب به نقطه جوش برسد. سپس وقتی آب به جوش آمد کامکوات را داخل آب در حال جوش می ریزیم و می گذاریم 10 دقیقه بجوشد.

سطح سوم

در این مرحله بعد از این مدت کامکوات ها را با آب سرد آبکشی می کنیم و این عمل را ۲ بار تکرار می کنیم تا تلخی کامکوات ها گرفته شود. سپس آب و شکر را در ظرف مناسبی اضافه کنید.

مرحله چهارم

حالا قابلمه را روی حرارت ملایم می گذاریم و اجازه می دهیم ذرات شکر حل شود. سپس آبلیمو را به دلیل اینکه شکر ندارد به شربت اضافه می کنیم سپس هم می زنیم و کامکوات را به آن اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله اجازه دهید کامکوات ها به مدت 45 دقیقه روی حرارت ملایم بجوشد. بعد از 45 دقیقه آب هل و گلاب را به مربا اضافه کنید و بعد از 3 دقیقه حرارت را خاموش کنید.

مرحله ششم

در آخر درب قابلمه را با بخار آب می بندیم سپس درب قابلمه را می بندیم تا مربا بپزد. بعد از 3-4 ساعت مربای کامکوات آماده است، در نهایت آن را در ظرف شیشه ای درب دار ریخته و در یخچال نگهداری کنید. نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا