آشپزی

طرز تهیه مرصع پلو با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه مرصع پلو را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه برنج پلو

مرسه پلو یکی از غذاهای سنتی و قدیمی ایرانی است که برای مجالس مهم تهیه می شود تا آموزش کامل و قدم به قدم آن را ببینید. طرز تهیه برنج پلو برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
سینه مرغ 200 گرم
برنج 3 لیوان
کشمش 1 فنجان
زرشک 1 فنجان
پوست پرتقال 2 عدد پرتقال
خلال پسته 2 قاشق غذاخوری
خلال بادام 2 قاشق غذاخوری
زعفران آب پز غلیظ کافی
نمک، فلفل، زردچوبه و فلفل سیاه کافی

طرز تهیه برنج پلو

مرحله اول

برای تهیه مجلسی پلو ابتدا سینه مرغ را به صورت نواری برش می دهیم سپس در ظرف مناسبی می ریزیم و روی آنها را با نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و فلفل سیاه و روغن مایع می پوشانیم و مخلوط می کنیم.

مرحله دوم

حالا روی ظرف را با سلفون می پوشانیم سپس در یخچال می گذاریم و می گذاریم چند ساعت در یخچال بماند تا مرغ خوش طعم شود. بعد از این مدت یک قابلمه مناسب را تا نیمه از آب پر می کنیم.

سطح سوم

در این مرحله یک قاشق چایخوری نمک به آب اضافه می کنیم و قابلمه را روی حرارت زیاد می گذاریم و اجازه می دهیم آب به نقطه جوش برسد. سپس برنج را شسته سپس داخل قابلمه می ریزیم.

مرحله چهارم

حالا اجازه دهید برنج به مدت 8 تا 12 دقیقه در آب جوش بماند تا پخت اولیه آن تمام شود. سپس بعد از گذشت این مدت زمانی که برنج دور برنج نرم شد و مغز آن کمی چسبناک شد، قابلمه را از روی حرارت برمی داریم.

مرحله پنجم

در این مرحله برنج را در آبکش ریخته و آبکشی می کنیم. سپس در قابلمه مناسبی کمی روغن مایع می ریزیم، سپس کف قابلمه را با کمی زعفران و کنجد پخش می کنیم، سپس نان را کف قابلمه می چینیم.

مرحله ششم

حالا برنج را داخل قابلمه بریزید و درب قابلمه را با بخار آب بپوشانید سپس روی قابلمه بگذارید. بعد شعله پخش کن را روی شعله ملایم قرار می دهیم سپس قابلمه را روی شعله پخش کن قرار می دهیم.

مرحله هفتم

در این مرحله اجازه دهید برنج به مدت 45 دقیقه بجوشد. سپس در ظرف مناسبی خلال بادام و خلال پسته می ریزیم و روی آنها را با گلاب می پوشانیم و می گذاریم در گلاب بماند تا خیس شود.

مرحله هشتم

حالا پرتقال را بشویید سپس پوست آن را بگیرید و به ورقه های نازک برش دهید. سپس پوست پرتقال را 3 بار با آب سرد بشویید و در آبکش بگذارید تا آب اضافی آن گرفته شود.

مرحله نهم

در این مرحله یک قابلمه مناسب را تا نیمه از آب پر می کنیم، سپس روی حرارت زیاد قرار می دهیم، در آستانه جوشیدن، پوست پرتقال را داخل آب در حال جوش می ریزیم، سپس می گذاریم چند ثانیه در آب در حال جوش بماند.

مرحله دهم

حالا پوست پرتقال را از روی حرارت بردارید سپس در آبکش گذاشته و با آب سرد بشویید. سپس این کار را 3 بار تکرار می کنیم تا تلخی پوست پرتقال گرفته شود سپس تابه مناسبی را روی حرارت ملایم قرار می دهیم.

مرحله یازدهم

در این مرحله داخل ماهیتابه کمی روغن می ریزیم سپس خلال بادام و پسته را به همراه روغن مایع و نمک داخل تابه می ریزیم و کمی تفت می دهیم و از ماهیتابه خارج می کنیم سپس پوست پرتقال را اضافه می کنیم.

مرحله دوازدهم

حالا پوست پرتقال را در تابه تفت دهید و زرشک را به آن اضافه کنید سپس نمک بزنید و هم بزنید و از روی حرارت بردارید. سپس مرغ مزه دار شده را از یخچال خارج می کنیم.

مرحله سیزدهم

در این مرحله نوار سینه مرغ را به شکل حلزون در می آوریم سپس با خلال دندان فیکس می کنیم. در مرحله بعد کمی روغن مایع به ماهیتابه اضافه می کنیم و حرارت را زیاد کرده و سینه های مرغ را در تابه می گذاریم.

مرحله چهاردهم

حالا سینه مرغ را با حرارت زیاد تفت می دهیم تا تمام شود سپس حرارت را کم می کنیم تا کاملا سرخ شده و مغز پخته شود. سپس سینه مرغ را که تفت دادیم مقداری زعفران پخته به آن اضافه می کنیم.

مرحله پانزدهم

در آخر برنج را از روی اجاق برداشته و در ظرف مورد نظر می ریزیم، سپس پوست پرتقال را به همراه زرشک، سینه مرغ، خلال پسته و خلال بادام می ریزیم و با خیار شور یا سالاد سرو می کنیم. نوش جان.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا