آشپزی

طرز تهیه مرغ بریان +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه مرغ سوخاری

مرغ سوخاری یکی از غذاهای خوشمزه و جشن است که در خاورمیانه طرفداران زیادی دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه مرغ سوخاری برای سرگرمی روز همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
یک مرغ کامل 1 قطعه
سیب زمینیها 2 عدد بزرگ
هویج 2 عدد
پیاز 2 عدد وسط
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
لیموی تازه 1 قطعه
نمک، پودر سیر و پودر گوجه فرنگی کافی
فلفل قرمز، فلفل قرمز و فلفل قرمز کافی
رزماری و گرم ماسالا کافی

طرز تهیه مرغ سوخاری

مرحله اول

من آماده می کنم مرغ سوخاری خوشمزه ابتدا مرغ را بشویید سپس با یک حوله تمیز خشک کنید. سپس با یک چاقوی تیز در قسمت های مختلف مرغ شکاف هایی ایجاد می کنیم تا گوشت مرغ کاملا آماده شود.

مرحله دوم

حالا مقداری نمک، پودر سیر، پودر گوجه فرنگی، فلفل سیاه، فلفل قرمز و پاپریکا را روی مرغ بریزید و به مدت 5 دقیقه خوب ماساژ دهید تا ادویه ها جذب مرغ شوند. حالا مرغ را در ظرف مناسبی قرار می دهیم.

سطح سوم

سپس آب لیموترش تازه را روی مرغ می ریزیم و دوباره ماساژ می دهیم و سپس روی کاسه را سلفون می کنیم و به مدت 3 ساعت در یخچال می گذاریم تا مرغ استراحت کند و طعم آن جذب شود.

مرحله چهارم

حالا پیاز را به همراه سیر درشت خرد کرده و در ظرف مناسبی می ریزیم سپس هویج و سیب زمینی را پوست گرفته و پس از شستن به دلخواه برش می دهیم و به ظرف اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

در مرحله بعد رزماری، پاپریکا، ماسالا، نمک، روغن زیتون و پاپریکا را به کاسه اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد یکدست و یکدست شود سپس روی کاسه را با سلفون بپوشانید و در یخچال قرار دهید.

مرحله ششم

بعد از 3 ساعت فر را با دمای 180 درجه روشن می کنیم تا کاملا گرم شود، سپس مرغ را از یخچال خارج می کنیم و از طرف شکم در قالب شیفون می گذاریم، حالا مخلوط سبزیجات را دور مرغ می ریزیم.

مرحله هفتم

سپس قالب را در قالب فر قرار می دهیم و حدود 4 پیمانه آب به تابه اضافه می کنیم، سپس قالب را در طبقه پایینی فر قرار می دهیم و مرغ را به مدت 70 دقیقه در فر می گذاریم تا مغزها کاملا پخته و طلایی شوند.

مرحله هشتم

در حین کار، تابه را در تابه بچرخانید تا تمام قسمت های مرغ پخته شود. بعد از این مدت گریل را روشن کنید تا مرغ طلایی و خوش رنگ شود سپس فرم را از فر خارج کرده و با برنج سرو کنید. نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا