آشپزی

طرز تهیه مرغ دودی با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه مرغ دودی را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه مرغ دودی

مرغ دودی یکی از انواع غذاهای لذیذ ایرانی است که با دستور پخت های مختلف می توانید آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه مرغ دودی برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
سینه و ران مرغ 800 گرم
پیاز 1 قطعه
سیر 2 قرص
اب 2 فنجان
سس مایونز 3 قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
پودر زعفران کافی
چاشنی مرغ، نمک و فلفل کافی

طرز تهیه مرغ دودی

مرحله اول

من آماده می کنم مرغ دودی خانگی ابتدا تابه مناسبی را روی حرارت ملایم قرار می دهیم سپس کمی روغن مایع اضافه می کنیم. سپس پودر زعفران را داخل تابه بریزید و تکه های مرغ را داخل تابه بریزید.

مرحله دوم

حالا دو طرف سینه و تکه های ران مرغ را کاملا قهوه ای کنید و از ماهیتابه خارج کنید. سپس پیاز و سیر را با دندان های ریز رنده شده رنده کرده و به ماهیتابه اضافه کنید سپس تفت دادن را ادامه دهید تا پیاز کاملا قرمز و طلایی شود.

سطح سوم

وقتی پیازها سرخ شدند پوره گوجه فرنگی را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی آن از بین برود سپس کاملا تفت دهید. سپس مایونز را به همراه مقداری ادویه مرغ، نمک و فلفل به تابه اضافه کنید.

مرحله چهارم

حالا آب را به ماهیتابه اضافه کنید سپس سینه ها و ران های سرخ شده را در تابه بریزید. سپس تکه های سینه و ران مرغ را به مدت 1 ساعت و 30 دقیقه تا 2 ساعت روی حرارت بگذارید تا کاملا بپزند.

مرحله پنجم

بعد از این مدت زغال می گذاریم روی اجاق گاز تا کاملا سرخ شود سپس وقتی سس غلیظ شد یک ورق فویل به شکل کاسه برمی داریم و در تابه می گذاریم. حالا زغال سنگ را در یک ورق فویل قرار می دهیم.

مرحله ششم

سپس یک قاشق غذاخوری روغن از سس مرغ دودی را روی ذغال ها بریزید و بلافاصله درب تابه را ببندید تا دود داخل تابه محبوس شود سپس طعم دود به خورد تکه های مرغ می رود. بعد از 3 دقیقه قابلمه را از روی حرارت بردارید.

مرحله هفتم

بعد از این مدت فویل را به همراه ذغال ها از تابه در می آوریم و پس از آن مرغ های دودی را در ظرف دلخواه خود می گذاریم. در آخر مرغ دودی را با سیب زمینی سرخ شده و برنج زعفرانی سرو می کنیم. نوش جان.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا