آشپزی

طرز تهیه مرغ شکم پر بدون فر با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه مرغ شکم پر بدون فر را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه مرغ شکم پر بدون فر

مرغ شکم پر بدون فر یکی از غذاهای خوشمزه و جشن است که در بین مردم ایران بسیار محبوب است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه مرغ شکم پر بدون فر برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 8 نفر
یک مرغ کامل 1 قطعه
گردو 1 فنجان
کشمش ½ فنجان
زرشک 2 قاشق غذاخوری
رب انار 2 قاشق غذاخوری
پیاز 2 عدد
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
فلفل ½ فلفل سیاه
زعفران آب پز کافی
فلفل سیاه و پاپریکا کافی
فلفل سیاه و زردچوبه کافی
مواد لازم برای مرینیت کردن مرغ
فلفل 1 قطعه
پیاز 2 عدد
زعفران آب پز کافی
نمک کافی

طرز تهیه مرغ شکم پر بدون فر

مرحله اول

برای تهیه مرغ شکم پر بدون فر به روش مونتاژی در ابتدای کار پوست مرغ را جدا کرده و در ظرف مناسبی قرار می دهیم سپس پیاز و فلفل را خلال کرده و به ظرف اضافه می کنیم.

مرحله دوم

حالا نیمی از فلفل و پیاز را داخل مرغ بریزید و زعفران پخته شده را روی مرغ بریزید سپس خوب ماساژ دهید تا زعفران جذب مرغ شود. سپس روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و در یخچال می گذاریم.

سطح سوم

سپس مرغ را یک شب در یخچال می گذاریم تا طعم آن را بگیرد. اگر وقت کافی ندارید مرغ را حداقل 2 ساعت در یخچال نگهداری کنید. بعد از این مدت مواد ماریناد را از مرغ جدا می کنیم.

مرحله چهارم

حالا مرغ ها را با روغن داخل تابه بریزید و کاملا سرخ کنید و کنار بگذارید. در ادامه مواد داخلی مرغ را آماده می کنیم، برای این منظور 1 عدد پیاز را ریز خرد می کنیم.

مرحله پنجم

سپس پیازها را به ماهیتابه اضافه کنید و تفت دهید تا روشن و طلایی شوند، سپس مقداری فلفل سیاه، پاپریکا و زردچوبه را به تابه اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا بوی خامی ادویه ها کاملا از بین برود.

مرحله ششم

حالا گردوی خرد شده را به تابه اضافه کنید و خوب تفت دهید سپس کشمش را به همراه زرشک اضافه کنید و پس از کمی تفت دادن یک قاشق رب انار و کمی نمک به تابه اضافه کنید.

مرحله هفتم

حالا ماهیتابه را از روی حرارت بردارید. سپس پیاز باقی مانده را نگینی خرد کرده و در قابلمه ای با روغن تفت دهید تا قهوه ای رنگ شود، سپس فلفل را به همراه پوره گوجه فرنگی به قابلمه اضافه کنید.

مرحله هشتم

وقتی رب گوجه فرنگی کاملا سرخ شد، مقداری نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز و فلفل قرمز را به تابه اضافه کنید و هم بزنید. حالا داخل مرغ مقداری نمک بریزید و با مواد میانی پر کنید سپس شکم مرغ را با نخ بدوزید.

مرحله نهم

حالا پاهای مرغ را با نخ باقی مانده ببندید تا در حین پخت باز نشوند. سپس مرغ را در قابلمه پوره گوجه فرنگی بریزید و به اندازه ای آب اضافه کنید تا نیمی از مرغ را بگیرد و نمک را اندازه کنید.

مرحله دهم

سپس درب قابلمه را ببندید و اجازه دهید مرغ به مدت یک ساعت بپزد. بعد از این مدت باقیمانده رب انار را به قابلمه اضافه می کنیم و دوباره درب آن را می بندیم سپس یک ساعت دیگر اجازه می دهیم مرغ بپزد.

مرحله یازدهم

بعد از پختن مرغ، مقداری زعفران پخته شده را به قابلمه اضافه کنید و بعد از 5 دقیقه مرغ شکم پر را با برنج زعفرانی سرو کنید. سرگرمی روز می توانید روی مرغ را با هویج، جعفری و سیب زمینی سرخ کرده تزئین کنید. نوش جان.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا