آشپزی

طرز تهیه مرغ شکم پر ترکیه ای +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز پخت مرغ شکم پر ترکی

مرغ شکم پر از غذاهای معروف خاورمیانه است که در این دستور برای شما به زبان ترکی آماده کرده ایم تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز پخت مرغ شکم پر ترکی برای سرگرمی روز همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
مرغ کامل با پوست 1 قطعه
پیاز 2 عدد
گردو ½ فنجان
زرشک ½ فنجان
کشمش ½ فنجان
برنج 2 لیوان
کره نرم 50 گرم
هویج 2 عدد
سیب زمینیها 2 عدد
فلفل 2 عدد
آبلیموی تازه 4 قاشق غذاخوری
نمک، پودر دارچین و فلفل سیاه کافی
فلفل قرمز و جوز هندی کافی
مواد لازم برای سس
کره 25 گرم
زعفران آب پز 4 قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
آب جوش ½ فنجان
نمک 1 قاشق چایخوری

طرز پخت مرغ شکم پر ترکی

مرحله اول

برای تهیه مرغ شکم پر ترکی ابتدا مرغ کامل را با کره نرم شده همراه با نمک، فلفل، پاپریکا، پودر جوز هندی و آبلیموی تازه در ظرف مناسبی ریخته و مخلوط کنید.

مرحله دوم

حالا تمام سطح مرغ را با پوست طعم دار می کنیم سپس مرغ را در ظرف مناسبی می ریزیم و روی آن را سلفون می پوشانیم. سپس بگذارید 2 ساعت در یخچال بماند.

سطح سوم

در این مرحله بعد از گذشت این زمان مواد داخلی مرغ شکم پر را آماده می کنیم، برای این منظور فلس های پیاز را جدا کرده و می شوییم سپس ریز خرد می کنیم. سپس ظرف مناسبی را روی حرارت ملایم قرار می دهیم.

مرحله چهارم

حالا کره را به تابه اضافه کنید و اجازه دهید تا آب شود سپس پیاز را اضافه کنید و تفت دهید تا شفاف شود. سپس نمک، پودر دارچین، فلفل سیاه، فلفل قرمز و جوز هندی را به پیاز اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله به تفت دادن ادامه می دهیم تا بوی خامی ادویه ها از بین برود و پس از آن عطر آن ها آزاد شود. سپس گردوها را نگینی خرد می کنیم و به همراه شاه توت و کشمش به پیاز اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم.

مرحله ششم

حالا برنج را می شوییم سپس در آبکش می گذاریم و می گذاریم آب اضافی آن کشیده شود. سپس برنج را به مواد داخل مرغ شکم پر اضافه می کنیم و 1 لیوان آب به مواد اضافه می کنیم سپس می گذاریم برنج نیم پز شود.

مرحله هفتم

در این مرحله که آب اضافی برنج خارج شد، آن را داخل شکم مرغ بریزید، سپس با خلال دندان شکم مرغ را به هم بدوزید تا مواد بیرون نیاید. سپس روی پای مرغ را با یک ورقه فویل می پوشانیم تا در حین پخت نسوزند.

مرحله هشتم

حالا فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد می گذاریم و می گذاریم کاملا گرم شود. سپس سینی فر را با کمی روغن مایع آغشته کنید، سپس مرغ را در وسط سینی قرار دهید و با فلفل و آبلیموی تازه بپاشید.

مرحله نهم

در این مرحله هویج را همراه با فلفل می شوییم سپس پوست هویج را جدا می کنیم و فلفل را نواری خرد می کنیم. سپس پوست سیب زمینی را جدا می کنیم و به قطعات بزرگ برش می دهیم.

مرحله دهم

حالا هویج خرد شده را به همراه فلفل دلمه و سیب زمینی دور مرغ شکم پر می کنیم سپس روی آنها را با آبلیموی تازه و فلفل سیاه می پاشیم تا سبزیجات طعم دار شوند.

مرحله یازدهم

در این مرحله قالب را کاملا با فویل می پوشانیم سپس قالب را در طبقه وسط فر قرار می دهیم. سپس اجازه دهید مرغ به مدت 2 ساعت در فر بماند تا مغز آن کاملا بپزد. پس از این مدت، قالب را از فر خارج کنید.

مرحله دوازدهم

حالا فویل را از تابه برمی داریم سپس سس مرغ شکم پر را با کره به همراه آب جوش، زعفران دم کرده، نمک و پوره گوجه فرنگی در ظرف مناسبی ریخته و مخلوط می کنیم.

مرحله سیزدهم

در این مرحله برس را به سس آغشته کرده و روی تمام سطح مرغ پخش کنید، سپس مرغ شکم پر را در طبقه وسط فر قرار دهید و به مدت 10 دقیقه در فر بگذارید، سپس سینی را از فر خارج کنید.

مرحله چهاردهم

حالا با چاقو چند فرورفتگی روی مرغ ایجاد می کنیم و دوباره سس را روی سطح آن پخش می کنیم و سپس مرغ شکم پر را به مدت 20 دقیقه در فر قرار می دهیم تا مرغ کاملا بپزد. بعد از این مدت مرغ را از فر خارج می کنیم.

مرحله پانزدهم

در این مرحله مرغ شکم پر را دوباره با سس آغشته می کنیم و گریل را روشن می کنیم سپس آن را به فر برمی گردانیم و مرغ شکم پر را به مدت 20 دقیقه می گذاریم تا کباب شود تا طلایی و زیبا شود.

مرحله شانزدهم

در نهایت بعد از این مدت سینی را از فر خارج می کنیم سپس ظرف مناسبی را انتخاب کرده و مرغ شکم پر را در ظرف مورد نظر می چینیم. در آخر مرغ را با سبزیجات و لیموترش تازه سرو می کنیم. نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا