آشپزی

طرز تهیه مرغ لا پلو +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز پخت مرغ لا پلو

Chicken la plu یکی از غذاهای قدیمی خاورمیانه است که به عنوان غذای مونتاژی شناخته می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز پخت مرغ لا پلو برای سرگرمی روز همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
سینه یا ران مرغ 400 گرم
برنج 4 لیوان
چوب دارچین کافی
پودر دارچین کافی
پیاز 1 قطعه
زردچوبه، نمک و فلفل کافی

طرز پخت مرغ لا پلو

مرحله اول

من آماده می کنم مرغ مجلسی لا پلو در ابتدای کار سینه یا پای مرغ را در قابلمه مناسبی قرار می دهیم. سپس فلس های پیاز را برداشته و می شوییم، سپس به 4 قسمت تقسیم کرده و همراه با چوب دارچین و زردچوبه به مرغ اضافه می کنیم.

مرحله دوم

حالا به اندازه ای آب اضافه کنید که روی تکه های مرغ را بپوشاند سپس قابلمه را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید. سپس اجازه دهید تکه های مرغ در آب جوش بماند تا کاملا بپزند. در اواسط پخت مرغ، کمی نمک و فلفل اضافه کنید.

سطح سوم

در این مرحله برنج را می شوییم سپس آب را در ظرفی اضافه می کنیم و 1 قاشق چایخوری نمک به برنج اضافه می کنیم سپس اجازه می دهیم 30 دقیقه در آب خیس بخورد. سپس مرغ پخته شده را از قابلمه خارج می کنیم.

مرحله چهارم

حالا آب مرغ را از صافی رد می کنیم تا کاملا یکدست شود سپس برنج را آبکش می کنیم و همراه آب مرغ در قابلمه مناسبی می ریزیم. سپس قابلمه را روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب اضافی داخل قابلمه کشیده شود.

مرحله پنجم

در این مرحله وسط برنج را سوراخ می کنیم سپس تکه های مرغ را وسط برنج قرار می دهیم و روی آنها را با برنج می پوشانیم. سپس مقداری پودر دارچین روی برنج بپاشید و سپس درب قابلمه را بپوشانید.

مرحله ششم

در آخر شعله پخش کن را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و قابلمه را روی شعله پخش می کنیم سپس پیلو را به مدت 45 دقیقه روی آتش می گذاریم تا دم بکشد. بعد از این مدت مرغ را سرو می کنیم. نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا