آشپزی

طرز تهیه موس مغزدار انار با طعمی فراموش نشدنی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه موس آجیل انار

موس انار، این دسر شیک و خوشمزه با ترکیبی از خامه، پنیر ماسکارپونه و طعم مطبوع انار، نه تنها ظاهری خیره کننده، بلکه با طعمی استثنایی، لحظات شما را ماندگار می کند. به ما بپیوندسایت آموزشی سرگرمی روزبا هم این دسر رویایی را تهیه می کنیم.

برای تهیه موس دانه انار ابتدا پودر ژله انار را با آب در حال جوش مخلوط کرده سپس به دمای محیط برسانید. خامه صبحانه و پنیر ماسکارپونه را با همزن بزنید تا یکدست شود سپس ژله خنک شده را اضافه کنید. ابتدا یک سوم موس را در قالب ریخته و سپس ژله از مغز و دوباره موس را می ریزیم و می گذاریم بین هر لایه تا نیمه سفت شود. سرانجام”دسربه مدت 7 ساعت در یخچال بگذارید تا کاملا سفت شود.

محصولات لازم برای دسر اندازه ی
آب جوش 1 فنجان
ژله انار 1 بسته
مواد لازم برای بدن دسر اندازه ی
آب جوش 2 فنجان
پودر ژله انار 2 بسته
پنیر ماسکارپونه یا پنیر خامه ای 200 گرم
کرم رنگ 200 گرم

طرز تهیه موس آجیل انار

مرحله 1: درست کردن ژله بدن دسر

ابتدا دو بسته ژله انار پودر شده را در یک کاسه بزرگ بریزید و با ۲ پیمانه آب جوش خوب مخلوط کنید تا ذرات ژلاتین کاملا در آب حل شود. این کار باعث می شود ژله صاف و بدون دانه باشد. پس از حل شدن کامل، آن را کنار بگذارید تا به دمای اتاق برسد.

مرحله 2: مخلوط پنیر خامه ای را آماده کنید

در این مرحله خامه صبحانه و ماسکارپونه یا پنیر خامه ای که از قبل به دمای محیط رسیده است را در ظرف دیگری مخلوط می کنید. با استفاده از همزن دستی یا برقی آن ها را هم بزنید تا کاملا یکدست و یکدست شوند. این مخلوط باید کاملا صاف و بدون توده باشد.

مرحله 3: ژله را به مخلوط پنیر خامه ای اضافه کنید

وقتی ژله به دمای محیط رسید، آن را به مخلوط پنیر خامه ای اضافه کنید. همه چیز را با دقت و به آرامی مخلوط کنید تا یکدست شود. مهم است که این مرحله را با دقت انجام دهید تا مخلوط نهایی بدون دانه و کاملاً یکدست باشد.

مرحله چهارم: ساخت ژله مغزی

برای تهیه ژله مغزی، یک بسته ژله انار پودر شده را با یک فنجان آب جوش مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا حل شود. این مخلوط را کنار بگذارید تا کمی خنک شود اما نباید کاملا بسته شود تا به راحتی وسط موس قرار گیرد.

مرحله 5: اولین لایه موس را داخل قالب بریزید

یک سوم از مخلوط موس را در قالب مورد نظر بریزید سپس قالب را برای مدت کوتاهی در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد. بدین ترتیب لایه ها به خوبی از هم جدا می شوند و جلوه زیبایی به دسر می دهند.

مرحله ششم: ژله مغزی را به قالب اضافه کنید

بعد از اینکه لایه اول موس کمی سفت شد، ژله کمی خنک شده ولی مایع را روی لایه نیمه سفت شده می ریزند. دقت کنید که ژله مغزی به طور یکنواخت پخش شود.

مرحله 7: لایه دوم ماوس را اضافه کنید

بعد از قرار دادن ژله مغزی، یک سوم دیگر از مخلوط موس را به آرامی روی آن بریزید. قالب را دوباره برای مدت کوتاهی در یخچال قرار دهید تا این لایه نیز خودش را بگیرد.

مرحله هشتم: لایه نهایی را بریزید

بقیه مخلوط موس را به عنوان لایه آخر روی دسر بریزید سپس قالب را در یخچال بگذارید. این بار دسر باید حداقل 7 ساعت در یخچال بماند تا کاملا سفت شود و آماده سرو شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا