طرز تهیه مینی پیتزا با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه مینی پیتزا را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه مینی پیتزا
مینی پیتزا یکی از فست فودهای خوشمزه و پرطرفدار است که با مواد مختلف درست می شود برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه مینی پیتزا در ادامه مطلب و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
مواد لازم برای خمیر | مقدار مواد |
ارد | 3 فنجان |
یک تخم مرغ | 1 قطعه |
آب ولرم | 1 فنجان |
روغن مایع | 6 قاشق غذاخوری |
مخمر فوری | 1 قاشق غذاخوری |
قند | 1 قاشق غذاخوری |
نمک | 2 قاشق چایخوری |
مواد میانی | مقدار مواد |
ژامبون، مرغ یا گوشت | کافی |
سس گوجه | کافی |
پیتزا با پنیر | کافی |
طرز تهیه مینی پیتزا
مرحله 1: آماده سازی خمیر مخمر
برای تهیه یک مینی پیتزا خوشمزه در ابتدا خمیر را آماده می کنیم، برای این منظور خمیر محلول را با مایه خمیر به همراه شکر و آب گرم در ظرف مناسبی می ریزیم و کمی هم می زنیم و بعد از آن درب ظرف را می بندیم.
مرحله 2: مخمر را بگذارید و تخم مرغ را آماده کنید
حالا اجازه دهید مخلوط مایه به مدت 5 تا 10 دقیقه در دمای اتاق بماند تا عمل کند. در این مدت تخم مرغ را به همراه نمک در ظرفی جداگانه بریزید و با چنگال خوب هم بزنید.
مرحله 3: مخمر را به تخم مرغ ها اضافه کنید
وقتی مایه فعال شد آن را به کاسه تخم مرغ اضافه کنید و کمی مخلوط کنید. سپس آرد را 3 بار الک کرده و کم کم به کاسه اضافه می کنیم سپس خوب ورز می دهیم تا خمیر در ظرف جمع شود.
مرحله 4: کره را اضافه کنید و خمیر را ورز دهید
سپس کره را کم کم به کاسه اضافه کنید و به ورز دادن ادامه دهید تا کره جذب خمیر شود. حالا خمیر را ورز می دهیم و در ظرف روغنی می ریزیم سپس روی کاسه را سلفون و پارچه نخی می پوشانیم.
مرحله 5: خمیر را بگذارید و فر را گرم کنید
سپس خمیر را به مدت 1 ساعت در دمای محیط استراحت دهید تا حجم آن دو برابر شود. بعد از استراحت خمیر فر را با دمای 180 درجه روشن کنید تا کاملا گرم شود.
مرحله 6: آماده سازی خمیر برای پخت
حالا از خمیر چانه هایی به اندازه دلخواه برش می دهیم و در تابه ای که با کاغذ روغنی پوشانده ایم می گذاریم. سپس یک فرورفتگی کوچک روی خمیر ایجاد کنید و داخل فرورفتگی را با مقداری سس کچاپ بپوشانید.
مرحله 7: سوسیس و پنیر پیتزا را اضافه کنید
حالا مقداری سوسیس خلال شده را در سوراخ خمیر بریزید و روی آنها را با مقداری پنیر پیتزا بپوشانید، سپس فلفل دلمه ای را به صورت سنگ های ریز خرد کنید و برای تزئین روی پنیر پیتزا قرار دهید.
مرحله هشتم: خمیر را پهن کنید و در فر بپزید
در این مرحله خمیر را با مخلوط زرده و زعفران بمالید سپس روی آنها را کنجد بپاشید. حالا تابه را در طبقه وسط فر قرار دهید تا پیتزاها کاملا پخته و پنیر طلایی شود. نوش جان.
تو شاید این را دوست داشته باشی!
- طرز تهیه پیتزا کالزونه ایتالیایی با طعم زیاد
- طرز تهیه پیتزا با نان باگت، یک تجربه بی نظیر پیتزای خانگی!
- طرز پخت پیتزا پاستا به روش مونتاژی و با طعم عالی
- طرز تهیه پیتزا در تابه در خانه و با طعم عالی
5
5