آشپزی

طرز تهیه مینی پیتزا با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه مینی پیتزا را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه مینی پیتزا

مینی پیتزا یکی از فست فودهای خوشمزه و پرطرفدار است که با مواد مختلف درست می شود برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه مینی پیتزا در ادامه مطلب و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

مواد لازم برای خمیر مقدار مواد
ارد 3 فنجان
یک تخم مرغ 1 قطعه
آب ولرم 1 فنجان
روغن مایع 6 قاشق غذاخوری
مخمر فوری 1 قاشق غذاخوری
قند 1 قاشق غذاخوری
نمک 2 قاشق چایخوری
مواد میانی مقدار مواد
ژامبون، مرغ یا گوشت کافی
سس گوجه کافی
پیتزا با پنیر کافی

طرز تهیه مینی پیتزا

مرحله 1: آماده سازی خمیر مخمر

برای تهیه یک مینی پیتزا خوشمزه در ابتدا خمیر را آماده می کنیم، برای این منظور خمیر محلول را با مایه خمیر به همراه شکر و آب گرم در ظرف مناسبی می ریزیم و کمی هم می زنیم و بعد از آن درب ظرف را می بندیم.

مرحله 2: مخمر را بگذارید و تخم مرغ را آماده کنید

حالا اجازه دهید مخلوط مایه به مدت 5 تا 10 دقیقه در دمای اتاق بماند تا عمل کند. در این مدت تخم مرغ را به همراه نمک در ظرفی جداگانه بریزید و با چنگال خوب هم بزنید.

مرحله 3: مخمر را به تخم مرغ ها اضافه کنید

وقتی مایه فعال شد آن را به کاسه تخم مرغ اضافه کنید و کمی مخلوط کنید. سپس آرد را 3 بار الک کرده و کم کم به کاسه اضافه می کنیم سپس خوب ورز می دهیم تا خمیر در ظرف جمع شود.

مرحله 4: کره را اضافه کنید و خمیر را ورز دهید

سپس کره را کم کم به کاسه اضافه کنید و به ورز دادن ادامه دهید تا کره جذب خمیر شود. حالا خمیر را ورز می دهیم و در ظرف روغنی می ریزیم سپس روی کاسه را سلفون و پارچه نخی می پوشانیم.

مرحله 5: خمیر را بگذارید و فر را گرم کنید

سپس خمیر را به مدت 1 ساعت در دمای محیط استراحت دهید تا حجم آن دو برابر شود. بعد از استراحت خمیر فر را با دمای 180 درجه روشن کنید تا کاملا گرم شود.

مرحله 6: آماده سازی خمیر برای پخت

حالا از خمیر چانه هایی به اندازه دلخواه برش می دهیم و در تابه ای که با کاغذ روغنی پوشانده ایم می گذاریم. سپس یک فرورفتگی کوچک روی خمیر ایجاد کنید و داخل فرورفتگی را با مقداری سس کچاپ بپوشانید.

مرحله 7: سوسیس و پنیر پیتزا را اضافه کنید

حالا مقداری سوسیس خلال شده را در سوراخ خمیر بریزید و روی آنها را با مقداری پنیر پیتزا بپوشانید، سپس فلفل دلمه ای را به صورت سنگ های ریز خرد کنید و برای تزئین روی پنیر پیتزا قرار دهید.

مرحله هشتم: خمیر را پهن کنید و در فر بپزید

در این مرحله خمیر را با مخلوط زرده و زعفران بمالید سپس روی آنها را کنجد بپاشید. حالا تابه را در طبقه وسط فر قرار دهید تا پیتزاها کاملا پخته و پنیر طلایی شود. نوش جان.

تو شاید این را دوست داشته باشی!

  • طرز تهیه پیتزا کالزونه ایتالیایی با طعم زیاد
  • طرز تهیه پیتزا با نان باگت، یک تجربه بی نظیر پیتزای خانگی!
  • طرز پخت پیتزا پاستا به روش مونتاژی و با طعم عالی
  • طرز تهیه پیتزا در تابه در خانه و با طعم عالی


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا